Replicile DURE între Alexandra Ungureanu și Mihai Trăistariu continuă: "Sper să nu fi făcut o obsesie pentru Eurovision"
Data actualizării:
Data publicării:
Alexandra Ungureanu îi dă, din nou, replica lui Mihai Trăsitariu, după ce artistul s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision.

Scandalul care a izbucnit între Mihai Trăăistariu și Alexandra Ungureanu, cea care a stat la masa juriului Eurovision 2022, etapa națională, pare că nu se mai termină. Totul a început după ce Trăistariu a afirmat faptul că artista "nu avea ce să caute acolo". Acum, cântăreața i-a dat din nou replica, catalogându-l drept "obsedat". 

„Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie doar pe fenomenul Eurovision, că văd că vin foarte multe comentarii din partea lui. Eu propun ca, de la anul, Mihai Trăistariu să fie angajat al Televiziunii Române și să facă și regulament și invitațiile către membrii juriului!”, a declarat Alexandra Ungureanu, conform cancan.ro, notează click.

"Sunt obsedat de Eurovision"

Replica lui Mihai Trăistariu nu a întârziat să apară.

„Juriul poate fi subiectiv, după părerea mea. Eu nu mai văd rostul unui juriu la Eurovision. Publicul e cel mai bun jurat. Nici la mine, în 2006... și nici la Luminița, în 2005 ... n-a existat juriu. Ambii am luat locuri fruntașe doar pe baza voturilor de la public. Și da, așa este! Sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru sursa citată.

Ce spunea Mihai Trăistariu în urmă cu câteva săptpmâni

„Prezentatorii au fost sub orice critică. Zeci de gafe, când greșeau băgau repede publicitate ca să nu se cunoască. Numai tâmpenii, nu am văzut așa ceva în viața mea. Gafe peste gafe ca la un spectacol de cămin cultural, ceea ce nu ar trebui să fie permis la o semifinală Eurovision România. În afară de Romcescu și Ozana, care au avut totuși un bun-simț elementar și nu au jignit pe nimeni, ceilalți jurați și-au făcut de cap. Au fost obraznici. răutăcioși ca niciodată! Nu și-au arătat decât partea negativă a caracterului lor”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Click!

Mai mult, artistul a făcut o referire exact la Alexandra Ungureanu: „Juriul Eurovision trebuie să fie format din oameni care cunosc fenomenul, sunt implicați în el și care își doresc pentru România ce este mai bun internațional. Doi, trei jurați au declarat și au postat că ei nu vor participa niciodată la Eurovision, că este o porcărie. Unii dintre ei au participat și nu au trecut nici preselecțiile, nu mai dau nume. Atunci, trebuie ales foarte bine juriul sau, din punctul meu de vedere, trebuie renunțat total la juriu. Unii dintre ei nu suportă niște genuri muzicale. Întotdeauna vor fi părți subiective. Nu este ok cu juriul. Poate în alte țări da, dar în România, nu”, a continuat Mihai. 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alexandra Ungureanu  cearta  eurovision  Mihai Traistariu 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel