„Resurse, alternative și posibilități”, previziunile lunii OCTOMBRIE 2022. Horoscopul lunar pentru fiecare Zodie/ Ascendent
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu ne prezintă horoscopul lunii octombrie 2022 pentru fiecare Zodie/ Ascendent. Avem în fața noastră o lună în care cel mai rău lucru pentru noi ar fi să ne ascundem în vechea rutină. 

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iarăși?”. Doar atunci când ajungi la fund găsești metoda prin care să te ridici. preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. Că ne-am lăsat furați de mirajul consumerismului și că am devenit foarte leneși.

Confortul costă, și la propriu și la figurat. dacă vrem ca viața noastră să se îmbunătățească, ar fi bine să schimbăm gramajele sau chiar ingredientele. Cu cât vei opune mai multă rezistență, cu atât înseamnă că nu te afli unde trebuie, ne anunță astrologul Daniela Simulescu. 

Pe 2 octombrie Mercur își reia mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie se va petrece o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Acest eveniment oferă un curaj nebănuit. Dar și multă furie. Pe 11 octombrie asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței, revenim la diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere. Răbdarea va juca un rol important. Începe Sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului. Cu Venus în Scorpion, până pe 16 noiembrie, vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. Și să nu uităm că Venus este destul de dramatică și înflăcărată atunci când traversează a opta zodie. 

Un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie! Poate fi văzută de locuitorii din Rusia, vestul Asiei, estul Europei şi nord-estul Africii. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie Jupiter revine în Pești după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec, astfel, până pe 20 decembrie 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. Astrologul Daniela Simulescu spune că această retrogradare va aduce multă imprevizibilitate și ceață, va trebui să lucrăm în haos și să acceptăm că singura constantă în viață este schimbarea. 

HOROSCOP OCTOMBRIE 2022, PREVIZIUNI PENTRU FIECARE ZODIE/ ASCENDENT

Berbec/ Ascendent în Berbec

Se pare că astrele în luna octombrie vor să vadă de la tine mai multă flexibilitate, vor să vadă că ești gata să te adaptezi și să te „pliezi” pe fiecare situație care apare, domolind acel vulcan ce arde mereu în tine. Cu privire la relația cu frații, surorile, verișorii sau rudele, nici aceasta nu va fi neapărat pe placul tău, ci mai degrabă va fi foarte obositoare.

Citește continuarea pe Astrosens.


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  octombrie  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel