Rețeta culinară prin care George Burcea o răsfață pe Viviana Sposub. Fostul soț al Andreei Bălan e un bucătar desăvârșit
Data publicării:
George Burcea le propune fanilor o rețetă extrem de delicioasă, prin care el a reușit să o cucerească pe Viviana Sposub.

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de foarte multe timp și, în ciuda lucrurilor rele care s-au scris de-a lungul timpului, cei doi și-au rămas alături unul altuia și au dat dovadă de faptul că relația lor este prea solidă, pentru a fi destrămată. Mai mult, aceștia și-au exprimat dorința și de a păși oficial în fața altarului, însă fosta prezentatoare de matinal spunea recent faptul că partenerul ei trebuie mai întâi să își rezolve toate problemele care încă au rămas aprinse din căsnicia anterioară. Până acolo, fostul soț al Andreei Bălan face zilnic mici gesturi prin care să-și arate sentimentele profunde pe care le poartă pentru iubita lui. Unul dintre aceste gesturi, pe care actorul îl practică extrem de des, este gătitul. De foarte multe ori, Viviana Sposub s-a lăudat în mediul online cu calitățile pe care le are bărbatul din viața ei și cu delicatesele culinare care ies din mâinile lui. Așadar, de data aceasta, George Burcea a dorit să-și surprindă partenera cu un preparat ceva mai tradițional. Acesta a preparat o cremă de mujdei unică, pe bază de roșii coapte, pe care a asezonat-o cu un pește prăjit. Însă nu orice pește, ci un caras,  trecut mai întâi printr-un pat de mălai și făină albă, pentru a-și forma o crustă delicioasă.

George Burcea, realizări remarcabile, după divorțul de Andreea Bălan: „Dacă acum 10 ani mi-ar fi spus cineva...”

 

Cum își vede Viviana Sposub cererea în căsătorie

Cei doi nu s-au ascuns niciodată din a-și face publice intențiile de viitor, motiv pentru care, recent, aceștia au vorbit și despre inelul de logodnă, care pare că este pe drum. Totuși, frumoasa șatenă și-a înștiințat deja viitorul soț despre cum trebuie să arate acest moment special. Viviana nu-și dorește ceva clasic și preferă să fie o altă destinație, decât România. 

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul.”, a spus Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Click!.

„O duc în Ungaria, în Bulgaria, Ucraina, vedem. Eu sunt actor, așa că am imaginație pentru scenariu.”, a zis George Burcea, mai în glumă, mai în serios.

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de George Burcea: ”Timp de patru luni i-am sunat pe toți pe rând”

 

George Burcea, recunoscător pentru femeia din viața lui

Actorul a ținut, de asemenea, să îi facă o declarație de dragoste iubitei sale, care îi este alături necondiționat. Chiar dacă a trecut prin diferite scandaluri cu fosta soție, Viviana i-a fost alături și l-a susținut cu orice preț. 

 „Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine.”, a mai declarat George Burcea, pentru sursa citată anterior.

George Burcea, prima reacție după ce Andreea Bălan i-a adus o serie de acuzații grave: „Le va crea o suferință dificil de vindecat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: George Burcea  relatie  retete  Viviana Sposub 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel