Horoscop marți, 26 noiembrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile
Iată ce-ți rezervă astrele...
Dacă vrei să reușești să te abții cât mai mult din a mânca zahăr este important să nu sari peste mese, anunța Adelina Pestrițu cu ceva timp în urmă, pe contul ei de instagram. Mai mult, vedeta a adăugat faptul că nu este nevoie să mănânci mult, ci să mănânci ce trebuie și cât trebuie.
Ingrediente:
- 3 linguri de budincă de chia
- 1 lingură pudră de cacao bio
- 1 lingură miere de albine bio
- esență de rom
- 1 ceașcă cafea
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele și se lasă peste noapte la frigider.
Se amestecă 100 gr brânză cremoasă de vaci cu 1 linguriță de miere de albine bio și esența de vanilie (după gust).
Într-un pahar / bol de sticlă se pune câte un strat din fiecare compoziție și deasupra se ornează cu cacao pudră.
Și medicul nutriționist Mihaela Bilic a ținut să facă câteva precizări despre consumul de zahăr care, după spusele ei, nu reprezintă decât niște calorii goale.
“Zahărul, indiferent de culoare, conține 4 calorii/gram și atât! Sunt așa-numitele calorii GOALE, adică energie pură, fără alți nutrienți (proteine, vitamine, minerale, acizi grași etc). În zahăr avem doar sucroză, un dizaharid format dintr-o moleculă de glucoza și una de fructoză. Și nu uitati, până nu demult zahărul era considerat un produs de lux care se vindea scump și se cumpăra în punguțe mici, ca orice condiment de preț. Poate că n-ar fi rău să-i redam zahărului statutul de condiment, nu de aliment la masa noastră. Folosiți-l ca pe sare și veți beneficia doar de calitățile lui, chiar poate face viața un pic mai dulce", a scris Mihaela Bilic, pe pagina sa de Facebook.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adelina pestritu dietă fara zahar mancat sanatos mihaela bilic tiramisu
Iată ce-ți rezervă astrele...
Doctor Mihail a explicat de ce...