Rică Răducanu a ajuns pe masa de operație. Care este starea de sănătate a fostului sportiv: ”Sunt la spital, m-am pansat”
Data actualizării:
Data publicării:
Rică Răducanu a ajuns pe masa de operație. Fostul portar a făcut primele declarații despre intervenție.

Rică Răducanu a ajuns pe masa de operație, din cauza unori mari probleme de sănătate, care nu-i dădeau pace. Mai exact, fostul portar suferă de gută, o problemă a picioarelor care îi provoacă mari dureri. 

Rică Răducanu a fost operat de urgență

La scurt timp după ce a ieșit din sala de operație, Rică Răducanu a făcut și primele declarații despre starea sa de sănătate. Acesta nu a vrut să dea prea multe detalii despre problema cu care s-a confruntat, însă a precizat că starea lui de sănătate este una bună și are nevoie de timp pentru recuperare. 

”Sunt la spital, m-am pansat că m-am operat puțin la ceva. M-am operat și în fiecare zi vin să mă pansez. O operație, mă simt bine eu așa, dar asta e beleaua. Da, da, nu a fost ceva periculos”, a spus Rică Răducanu la Antena Stars.

Rică Răducanu: „Nu aveam voie să mănânc nimic”

Rică Răducanu suferă de o boală provocată de depunerea sărurilor acidului uric în regiunea unor articulații. Din acest motiv, fostul portar este nevoit să poarte doar papuci, deoarece are mai tot timpul picioarele foarte umflate.

”Nu guta este problema. Eu am alte probleme cu picioarele. Eu am guta de când jucam. Guta doare. Este crescută. Este din cauza cărnii pe care am mâncat-o când eram fotbalist. Nu aveam voie să mănânc nimic, decât fructe seara și carne ziua, atât. Fără ciorbe, fără alea, fără nimic”, a mai zis el la Antena Stars.

Ce pensie are Rică Răducanu după 50 de ani de muncă

Rică Răducanu a surprins pe toată lumea, după ce a dezvăluit ce pensie primește. Fostul mare portar al echipei Rapid, are 75 de ani și o pensie foarte mică, cu care se descurcă foarte greu, mai ales că în ultima perioadă s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate.

Potrivit acestuia, suma pe care o încasează de la stat nu este nici mai mult, nici mai puțin de 1.800 de lei.

”Sunt bine acum, sunt sănătos! Mă duc pe la Casa de Pensii că am treabă. Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta.

Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele chiar și genunchii. Înainte mai făceam sport, mai mergeam la câte o saună acum nimic. Mie îmi place altfel, să merg, să văd lumea asta, așa am fost o viață întreagă.

Acum s-au schimbat vremurile, nu mai este ce a fost. Înainte mai aveam și câte o gagică, acum nimic” a spus Rică Răducanu pentru playsport.ro


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   operație  Rica Raducanu  sănătate 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel