Rică Răducanu, verdict îngrijorător din partea medicilor. Fostul sportiv trece prin momente delicate: „Nu sunt deloc bine. Nu vreau să ajung aici”
Rică Răducanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, se confruntă în continuare cu mari probleme de sănătate. Mai exact, fostul sportiv are dureri mari la nivelul genunchilor, iar medicii i-au recomandat să nu mai aștepte și să se opereze cât mai repede. 

Rică Răducanu, verdict îngrijorător din partea medicilor

Rică Răducanu a declarat că nu este deloc bine în ceea ce privește sănătatea. Deși medicii i-au recomandat să se opereze, marele sportiv recunoaște că nu vrea să ajungă pe masa de operație și asta pentru că este conștient de faptul că se va recupera foarte greu și nu vrea să ajungă să meargă ”ca un copil”.

„Nu sunt deloc bine, tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt ok deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele, știți și voi că mă supără de ani de zile, iar acum problemele s-au acutizat și mai mult.  Am probleme mari cu cartilajele, fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare. Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele, dar eu nu vreau să mă operez că, după o să urmeze o perioadă lungă de recuperarea, în care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a declarat Rică Răducanu pentru Click.ro.

În ciuda problemelor de sănătate, Rică Răducanu și-a făcut deja planuri pentru 1 iunie. Fostul mare portar al  Rapdiului  vrea să meargă la mare, acolo unde intenționează să facă și câteva tratamente, în speranța că nu va ajunge pe masa de operație. 

„Pe 1 iunie cred că o să plec la mare, dar să știi că nu mai este ce a fost. Nu mai pot juca un tenis cu piciorul, așa cum o făceam o dată, ba o gagică și tot așa. Acum mă duc să stau la relaxare. Am zis că dacă tot ajung la mare o să merg la Neptun și la Mangalia pentru tratament acolo poate – poate am noroc și îmi mai dă drumul la durere”, a mai declarat el pentru sursa citată.

 

Rică Răducanu consumă toată pensia pe medicamente

Rică Răducanu se plânge de pensia pe care o primește lunar de la stat. Legendarul sportiv spune că peste tot se vorbește despre mărirea pensiilor, însă el nu simte deloc aceste creșteri. Mai mult, acesta mărturisește că aproape toată suma pe care o încasează se duce direct pe medicamente, ca și în alte sute de case ale românilor. Rică Răducanu spune că are mare noroc de soția sa, care îl ajută și susține material.

„Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor. Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară. În buzunarul meu nu se simte mai nimic. Nu am simţit absolut nicio creştere, deşi toată lumea a vorbit despre creşterea pensiilor.

Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente.Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi.”, a declarat marele sportiv, pentru Playtech.

Data: 30 mai 2023, 17:55
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   operație  Rica Raducanu  sănătate 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...