Rita Mureșan, cerută în căsătorie de mai multe ori. Ce spune despre fostul soț: „Relația mea cu Nelu este...”
Rita Mureșan a povestit cum a reacționat în fața cererilor de căsătorie. Creatoarea de modă șochează prin declarațiile pe care le face referitoare la viața amoroasă. Care este rolul fostului soț în prezent.

Rita Mureșan, una dintre cele mai apreciate creatoare de vestimentație de la noi din țară, s-a bucurat de o atenție sporită din partea publicului, dar și a presei și a clienților cărora le-a oferit unele dintre serviciile cele mai alese. Cu toate acestea, creatoarea a ținut mereu la distanță viața personală de showbiz și monden. Ce se știe deja despre aceasta este că a divorțat de soțul său, Ioan Lucian Mureșan, cu care s-a iubit timp de 13 ani, iar după divorț nu s-a mai precizat nimic despre viața intimă a vedetei. Cu toate acestea, creatoarea de modă a avut parte de povești de dragoste nemaipomenite, care s-au soldat chiar și cu propuneri de căsătorie.

Îl respectă pe tatăl copiilor săi

Vedeta spune că nu regretă decizia, arătând că este mulțumită de actuala sa viață și nu are nimic pe suflet care o urmărește din trecut. Afirmă că este tatăl copiilor ei, iar acest lucru nu-l poate schimba nimeni și nimic.

„Nu mi-am regretat decizia. Relația mea cu Nelu este în continuare bună, nu s-a schimbat nimic. Am spus de acum 16 ani: nu mai suntem un cuplu, dar rămânem o familie! Cred că am fost prima în showbiz care a spus asta. A fi o familie înseamnă a fi alături la bine și la rău, fără ego, fără a mai purta ranchiună pentru o despărțire. Da, există certuri, dar, ca în orice familie, le depășim. Este tatăl copiilor mei și așa va rămâne mereu.”, spune vedeta, pentru Viva.

Este o fire complexă

De asemenea, protagonista nu este împotriva căsătoriei, acum, la ani și ani după divorțul de tatăl copiilor săi, dar aceasta nu găsește pe cineva care să se ridice la standardele sale. Complexitatea vedetei este unul dintre aspectele care o împiedică să coboare ștacheta.

„Nu sunt contra căsătoriei, sunt doar mai pretențioasă. Eu sunt complexă și am multe aspecte. E nevoie să mă înțelegi în toate aceste aspecte pentru ca eu să accept o cerere în căsătorie. Ele au mai existat de-a lungul timpului.”, a punctat creatoarea de modă, potrivit Viva.

Relație vs poveste de dragoste

După cum am precizat, vedeta este foarte rezervată în privința vieții sale sentimentale, dar a spus publicului că a mai avut povești de dragoste între timp, acest lucru întâmplându-se pe fondul faptului că este o romantică incurabilă.

„Rar vorbesc cu subiect și predicat despre viața mea sentimentală. Nu o voi face nici acum. Povești de dragoste au mai existat, desigur, de-a lungul timpului. Sunt o romantică incurabilă! Ofer foarte mult din punctul acesta de vedere, deci și primesc, dar nu spun mai multe…”, a spus Rita Mureșan, conform sursei citate.

Cum arată bărbatul perfect

Totodată, diva a mai explicat cum vede bărbatul perfect, iar calitățile sale trebuie să cuprindă personalitatea frumoasei creatoare de modă, altfel nu va exista compatibilitate.

„Să mă accepte așa cum sunt, să mă susțină în tot ceea ce fac, să ne înțelegem bine, în pace și bucurie, să ne iubim mult și să fim recunoscători pentru tot ce trăim. Nu judec oamenii, însă nu aș accepta minciuna și lipsa de respect.”, a mai punctat Rita, pentru Viva.

Data: 08 iun 2023, 18:12
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: cerere casatorie  divort  rita muresan 

Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal pe 5 octombrie 2023

Îmbrățișați un sentiment de recunoștință în timp ce...


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Eva Măruță, captură video BRomania, TikTok

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată de fani, la debutul în cinematografie. Eva, val de hate după rolul din „Tati part-time”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

Sursa foto: unsplash, autor Jonathan Borba

Semnele zodiacale care se întorc la fostul iubit, pe 4 octombrie 2023. Își doresc împăcarea

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Teo Trandafir și Cristi Brancu/ captură TV/ colaj foto Spectacola

Cristi Brancu, motivul pentru care nu s-a suportat Teo Trandafir. Cei doi nu și-au vorbit timp de 20 de ani: „Relația noastră a început prost”

Rona Hartner la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D

Rona Hartner a învins cancerul, deși se afla în stadiul patru cu metastaze. Cum a fost posibil acest lucru: „Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos”HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...