Ritualul pe care Oana Sîrbu îl are în fiecare dimineață: ”E bun pentru articulații, musculatură”
Data actualizării:
Data publicării:
Oana Sîrbu a dezvăluit care este rețeta tinereții și cum reușește să se mențină într-o stare fizică excelentă, la 54 de ani.

Oana Sîrbu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la noi din țară. Artista a furat întotdeauna privirile bărbaților, iar acum, la 54 de ani, continuă să uimească prin aparițiile ei spectaculoase, vârsta fiind pentru aceasta doar o cifră. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, vedeta a dezvăluit faptul că, în primul rând, a fost ajutată de ”bagajul genetic” pentru a se menține atât de tânără, însă are, de asemenea, mai multe modalități prin care încearcă să păstreze aceste rezultate.

„Contează foarte mult tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților, rudelor mele, care mi-au dat acest ceva. Nu cred că e vorba doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire. Cred că tot bagajul ține de un dar care vine odată cu maturitatea, cu armonia. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat, aveam și 3,4 concerte pe zi. Zilele trecut îmi aminteam de recitalurile, spectacolele pe care le țineam peste tot. Odată trecut tot tumultul acesta de activități, care se pune și el pe fizic, e o oboseală, și trebuie să avem grijă foarte tare cum ne odihnim, cum ne relaxăm.”, a declarat Oana Sîrbu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Ce ritual are Oana Sîrbu în fiecare dimineață

În timpul în care nu este pe scenă, artista are mai multe modalități prin care încearcă să se relaxeze. Mai mult, aceasta și-a făcut și un ritual, peste care nu trece niciodată dimineața.

”După o perioadă cu multe griji am găsit relaxare în continuare în muzică, ascult orice gen de muzică bună. Mă relaxez colindând cu Alexandru peste tot, unde putem să ne deplasăm și să vedem locuri noi, pentru că în România sunt atâtea de văzut, citesc, încerc să descopăr la mine lucruri noi și să le scot în evidență pe cele frumoase, suntem într-o continuă schimbare. Mai pun bețișoare aromate, pun lumânări, fac băi, stretching în fiecare dimineață, fac cam 20 de minute în fiecare zi, îmi pun și muzică. E bun pentru articulații, musculatură. Am o carte din America și e foarte benefică.”, a mai spus artista. 

Care sunt regretele artistei

Când vine vorba despre regrete, artista se gândește la câteva lucruri pe care le-ar schimba, dacă ar putea da timpul înapoi.

„Nu cred că este cineva căruia să nu-i pară rău de ceva ce s-a întâmplat în viață. Dacă au fost regrete, n-au fost lucruri mari, au fost ceva care țin de temperamentul meu, poate nu am avut reacțiile cele mai potrivite mereu. Încerc să le gestionez încercând să le înțeleg și să le cuprind pe toate și data viitoare să controlez puțin reacțiile. Regrete majore nu sunt și cred că aș face aceleași lucruri care s-au întâmplat.”, a încheiat aceasta.

Citește și: Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Livia Graur, optimistă după divorț: ”S-a încheiat un capitol, urmează altul”. Cum se simte prezentatoarea TV / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: ingrijire  oana sirbu  ritual 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Voropchievici: Topul celor mai puternice zodii

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?




pixel