Ritualul pe care Oana Sîrbu îl are în fiecare dimineață: ”E bun pentru articulații, musculatură”
Oana Sîrbu a dezvăluit care este rețeta tinereții și cum reușește să se mențină într-o stare fizică excelentă, la 54 de ani.

Oana Sîrbu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine de la noi din țară. Artista a furat întotdeauna privirile bărbaților, iar acum, la 54 de ani, continuă să uimească prin aparițiile ei spectaculoase, vârsta fiind pentru aceasta doar o cifră. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV, vedeta a dezvăluit faptul că, în primul rând, a fost ajutată de ”bagajul genetic” pentru a se menține atât de tânără, însă are, de asemenea, mai multe modalități prin care încearcă să păstreze aceste rezultate.

„Contează foarte mult tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților, rudelor mele, care mi-au dat acest ceva. Nu cred că e vorba doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire. Cred că tot bagajul ține de un dar care vine odată cu maturitatea, cu armonia. Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat, aveam și 3,4 concerte pe zi. Zilele trecut îmi aminteam de recitalurile, spectacolele pe care le țineam peste tot. Odată trecut tot tumultul acesta de activități, care se pune și el pe fizic, e o oboseală, și trebuie să avem grijă foarte tare cum ne odihnim, cum ne relaxăm.”, a declarat Oana Sîrbu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

Ce ritual are Oana Sîrbu în fiecare dimineață

În timpul în care nu este pe scenă, artista are mai multe modalități prin care încearcă să se relaxeze. Mai mult, aceasta și-a făcut și un ritual, peste care nu trece niciodată dimineața.

”După o perioadă cu multe griji am găsit relaxare în continuare în muzică, ascult orice gen de muzică bună. Mă relaxez colindând cu Alexandru peste tot, unde putem să ne deplasăm și să vedem locuri noi, pentru că în România sunt atâtea de văzut, citesc, încerc să descopăr la mine lucruri noi și să le scot în evidență pe cele frumoase, suntem într-o continuă schimbare. Mai pun bețișoare aromate, pun lumânări, fac băi, stretching în fiecare dimineață, fac cam 20 de minute în fiecare zi, îmi pun și muzică. E bun pentru articulații, musculatură. Am o carte din America și e foarte benefică.”, a mai spus artista. 

Care sunt regretele artistei

Când vine vorba despre regrete, artista se gândește la câteva lucruri pe care le-ar schimba, dacă ar putea da timpul înapoi.

„Nu cred că este cineva căruia să nu-i pară rău de ceva ce s-a întâmplat în viață. Dacă au fost regrete, n-au fost lucruri mari, au fost ceva care țin de temperamentul meu, poate nu am avut reacțiile cele mai potrivite mereu. Încerc să le gestionez încercând să le înțeleg și să le cuprind pe toate și data viitoare să controlez puțin reacțiile. Regrete majore nu sunt și cred că aș face aceleași lucruri care s-au întâmplat.”, a încheiat aceasta.

Citește și: Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Livia Graur, optimistă după divorț: ”S-a încheiat un capitol, urmează altul”. Cum se simte prezentatoarea TV / EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 04 aug 2022, 13:13

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare