Robert Niţă i-a făcut praf pe Faimoşi, după eliminarea de la Survivor: De faţadă, de perverşi ce sunteţi. Nu sunt mulţi oameni acolo
Data publicării:
Robert Niţă a fost eliminat de la Survivor România, iar într-un interviu a făcut praf echipa Faimoşilor. 

„Când te apucă hărnicia doar când vezi camera… Te curentează camera! Stăteau la soare 3-4 ore și se activau când vedeau camera. 'Ia uite ce harnici suntem, câte facem'. Băi, nu faceți nimic! Sunteți nebuni!? Faceți de fațadă, de perverși ce sunteți. Ziceai că îi electrocutează camera”, a declarat Robert Niță în emisiunea Survivor Extrashow, de pe platforma Voyo.

Pe cine vrea câştigător 

 

„Am spus că îmi doresc să câștige cel mai om. Din păcate, după ce am văzut anumite secvențe la revenirea în România, nu sunt foarte mulți oameni acolo. Voi răspunde celor care au impresia că sunt mai pricepuți decât sunt. Am văzut că sunt unii care, mai nou, au și cunoștințe medicale (n.red. – Andreea Tonciu și Emil Rengle)”.

„Iubea pe toată lumea (n.r. Emil Rengle). Spunea te iubesc, ești cel mai tare, mersi. Pe urmă se ducea în spate și spunea 'Antrenoarea Robert Niță și-a găsit toate bolile posibile. Eu sunt cel mai bărbat de aici'. Bărbații își spun în față! La început pe toți îi iubește, după se duce la testimoniale… În patru săptămâni are puncte cât personalul de Ciulnița. Ai văzut remarca lui cu 'Nici Dumnezeu nu coboară la păcătoși'? Chiar suntem nebuni? Îl avem și pe Messia acum? Îl avem pe cel mai onest, cel mai frumos, cel mai deștept”, a mai spus el conform Prosport.

Emil Rengle de la Survivor, la un pas să fie internat la Psihiatrie

 

Emil Rengle de la Survivor a fost invitatul lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului acestuia de pe YouTube, în urmă cu ceva timp. Atunci, dansatorul a povestit un episod tulburător din copilăria sa, când, din încercarea de a le atrage atenția și iubirea părinților, a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Artistul spune că avea în jur de 6 ani atunci când părinții săi l-au găsit în cameră, întins pe jos, în timp ce se lovea cu capul de podea. Imediat, aceștia l-au dus la o consultație la psihiatrie, însă medicii i-au liniștit și le-au spus că era doar modul în care copilul încerca să le câștige atenția. 

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal', a povestit Emil Rengle, în podcastul lui Damian Draghici.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Emil Rengle  faimosi  robert nita  romania  survivor 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel