Românii au Talent 2022. O fetiță de 8 ani a ridicat sala în picioare. ”Șocant a fost cât de bine cântă”. Pavel Bartoș și Smiley au apăsat, încă o dată, butonul auriu!
Martina Meola merge direct în semifinală. Fetița de 8 ani a uimit jurații de la Românii au talent. 

”Este clar că în spate stau zeci de ore de pregătire”, a declarat Dragoș Bucur după unul dintre momentele care i-au atras atenția în cadrul ediției. Însă remarca juratului poate, la fel de bine, sintetiza munca depusă de majoritatea concurenților acestui sezon. Fiecare dintre cei care au simțit că au talent a depus toate eforturile pentru a reuși să obțină aprecierea juriului.  

”Era ca la un concert adevărat. Mă bucur că i-au dat golden buzz”, a spus Mihai Bobonete după ce Pavel Bartoș și Smiley au decis că Martina Meola merită să meargă direct în semifinală. Copila de doar 8 ani, din Republica Moldova, născută în Italia, a început să studieze pianul la 5 ani și 9 luni. Pasiunea ei a reușit să îi impresioneze pe toți cei din sală și pe jurați să admită că dacă cei doi prezentatori nu ar fi apăsat butonul auriu, oricare dintre ei ar fi făcut-o. ”Șocant a fost cât de bine cântă la vârsta de 8 ani”, a ținut Smiley să adauge după un moment ce greu va fi uitat.  

În următoarea etapă s-au calificat, cu 3 sau 4 de DA: Art Studio Repede, Ion Marior, Sofiia Tepla, Ștefan Brînză, Aerostar, Duo Gemini, Adrian Stoica, Iustin Călin, Matrix – Konstantin Belenkii, Mihail Kovali, Team Danger, Radu Enache și Andrew Henderson. 

 

Iustin Călin a impresionat jurații cu o piesă emoționantă cântată la pian

Iustin Călin a reușit să ridice o sală în picioare. Tânărul a impresionant jurații de la Românii au talent.


 
Iustin Călin este un tânăr care studiază muzica și teatru. Acesta este la master în Timișoara. Deși are un talent deosebit, Iustin are o poveste tristă de viață. Acesta a povestit că a moștenit talentul de la mama sa, însă nu își amintește de ea, deoarece aceasta l-a abandonat în spital, la scurt timp după ce a născut. La doar două săptămâni după ce s-a născut, acesta a fost luat de către o măicuță și dus la orfelinat.

Povestea lui Iustin a devenit cunoscută, iar o familie din Italia și-a dorit să îl adopte, însă , legea din România nu le-a permis acest lucru. Tânărul a mărturisit, cu ochii în lacrimi, că viața la orfelinat l-a marcat profund și încă încearcă din răsputeri să uite acea perioadă. Totodată, Iustin Călin  a precizat că cel mai mare regret este că nu a strigat pe nimeni mamă și tată.

Ulterior, tânărul a urmat  Liceul de Artă și a făcut Conservatorul. Pasiunea pentru muzică l-a făcut olimpic pe țară și a luat locul 3 pe țară. De asemenea, tânărul a luat și bursă. Cel mai frumos moment pentru el a fost în momentul în care  a cântat la Vatican pentru Papa Francisc.

Iustin Călin dirijează două coruri și predă canto copiilor


Iustin Călin a ajuns să se întrețină singur și muncește din răsputeri pentru a duce un trai decent și pentru a uita drama din trecut.

Jurații, impresionați de talentul tânărului


Andra: “A fost atât de frumos! Ai o voce foarte frumoasă! A fost o bucurie să te ascultăm!”

Mihai Bobonete: „Tu trebuie să mergi mai departe!”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 19 feb, 10:05

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Acces Direct

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors. Femeia i-a distrus mașina vedetei, în timp ce aceasta era live: ”Să fie închisă”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”