Romanița Iovan rupe tăcerea despre prietenia și ajutorul acordat lui Irinel Columbeanu: "Lucrurile acestea trebuie să rămână personale"
Data actualizării:
Data publicării:
Romanița Iovan a vorbit despre  prietenia și ajutorul acordat lui Irinel Columbeanu.

Romanița Iovan a fost invitată în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", acolo unde a vorbit despre relația cu Irinel Columbeanu. Cei doi au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc, la începutul anului 2000. Ulterior, Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au decis să meargă pe drumuri separate.

Romanița Iovan rupe tăcerea despre prietenia și ajutorul acordat lui Irinel Columbeanu

După ce Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au pus capăt relației, gurile rele au spus că vedeta a stat cu omul de afaceri pentru situația materială și a decis să se despartă de el când a început să aibă probleme financiare. Ulterior, Romanița Iovan a spus că pe vremea când era iubitul ei, Irinel Columbeanu nu avea nimic și au pornit amândoi de la zero. Cu toate astea, vedeta susține că între cei doi a rămas o relație de prietenie și se respectă în continuare.

"Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropos de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun", a mărturisit Romanița Iovan, la Kanal D.

Întrebată dacă a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu când acesta s-a confruntat cu problemele financiare, Romanița Iovan a recunoscut că a fost alături de el. 

"Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat", a dezvăluit Romanița Iovan, la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Ce spune Romanița Iovan despre bărânețe

După despărțirea de Romanița Iovan, Irinel Columbeanu a fost într-o relație cu Anna Lesko, care  este cu 15 ani mai tânără. La acea vreme, artista ar fi făcut mai multe ironii la adresa Romaniței Iovan, însă aceasta a preferat să nu răspundă răutăților. Cu toate astea, creatoarea de modă a vorbit în cartea sa despre vârstă și mai ales despre momentul în care crede că apare bătrânețea.

"Nu cred că e vorba de o sperietură, dar de multe ori m-am gândit că nu aș vrea să fac cunoștință cu ea. Asta nu înseamnă că nu îmi doresc să ajung la cei 105 ani. Acesta este obiectivul meu, dar vreau să ajung la 105 tot prin Eleganță, vreau să fac tot ce pot eu fără să intervin, dacă se poate, în altă măsură. Ce pot uman vorbind, este să încetinesc semnele.

Nu neapărat să o întrerup, pentru că e elegant și este o binecuvântare să ajungi la o vârstă. Asta înseamnă să trăiești mult, iar dacă și calitatea vieții este extraordinară, atunci clar este un lucru bun", a mărturisit Romanița Iovan, în platoul "40 de întrebări cu Denise Rifai".


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   irinel columbeanu  relatie  romanita iovan 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel