Romanița Iovan vrea să meargă în club cu fiul ei, Albert: „O să vin la petrecerea lui cu băieții”
Data publicării:
Romanița Iovan este o mamă împlinită. Creatoarea de modă are un singur copil, pe Albert, care a venit pe lume chiar în ziua în care aceasta a împlinit 42 de ani. Astăzi, fiul ei are 17 ani, iar cei doi se înțeleg de minune.

În urmă cu 17 ani, Romanița Iovan devenea mamă pentru prima dată. Pe când avea 42 de ani, creatoarea de modă l-a născut pe Albert, care a venit pe lume chiar în ziua de naștere a mamei sale. 

Acum la 59 de ani, creatoarea de modă se mândrește cu fiul ei și al pilotului Adrian Iovan, care și-a pierdut viața în 2014, într-o tragedie aviatică din Munții Apuseni.

„Este într-adevăr o luptă pentru mine să mă mențin o mama tânără”

Romanița Iovan se păstrează într-o formă de invidiat. Cu toate acestea, creatoarea de modă spune că duce o adevărată luptă pentru a se menține, dar recunoaște că vârsta este doar un număr, iar sufletul ei este, în continuare, unul tânăr.

„Este într-adevăr o luptă pentru mine să mă mențin o mama tânără, având în vedere că l-am făcut la 42 de ani. El are 17 ani, este născut de ziua mea, iar la anul va face 18. 18 ani plus 42 înseamnă 60. Eu la anul voi face 60 de ani, dar este un număr care nu are nicio legătură cu sufletul meu. Asta este!

Mă bucur pentru cei 18 ani ai săi, dar mă bucur și pentru cei 60 de ani ai mei. Am zis întotdeauna, că în momentul în care Albert va face 18 ani, mai are puțin, se va duce la facultate, va fi un om liber, iar eu voi fi o mamă liberă. Va putea călători oriunde în lumea aceasta, inclusiv acolo unde va fi student. O să îi fac niște vizite.

Cred că orice mama este mândră de fiul ei, dar eu sunt de un million de ori mai mult”, a spus declarat Romanița Iovan, în exclusivitate pentru Impact.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Romanita Iovan (@romanitaiovan)

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan, momente de panică. Fiul său s-a răsturnat cu mașina sub ochii ei: „Nu sunt cuvinte să exprim ce am simțit”

Cel mai important sfat pe care i l-a oferit Romanița Iovan fiului ei

Întrebat ce sfat prețios a primit de la mama sa până la această vârstă, Albert Iovan a spus:

„Cred că, într-un fel, nu am primit un sfat, dar educația în sine pe care mi-a oferit-o este un sfat. Nu mi-a zis ceva care m-a imprimat pe creier, dar toată educația pe care mi-a dăruit-o este un sfat mare, care m-a ajuns, la acest moment”, a spus fiul Romaniței Iovan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Romanita Iovan (@romanitaiovan)

Te-ar putea interesa și: Romanița Iovan, modalitatea prin care își ține fiul departe de vicii. Ce relație au cei doi

Romanița Iovan vrea să meargă în club cu fiul ei

Anul viitor, pe 3 octombrie, Romanița Iovan va schimba prefixul, astfel că își dorește să petreacă împreună cu fiul ei pe mare. Mai mult, creatoarea de modă nu exclude ideea de a merge împreună cu fiul ei, care împlinește 18 ani, în club pentru a petrece împreună cu prietenii.

„Pentru anul viitor, îmi doresc ca la 60 de ani să îmi petrec ziua de naștere, una dintre petreceri să fie împreună, pentru că ne serbăm în aceeași zi, să fie undeva pe mare. El deja iese în cluburi și chiar așa, ce-ar fi să merg și eu? O să merg și eu! Este o idee bună! O să vin și la petrecerea lui din club cu băieții”, a mai spus creatoarea de modă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”




pixel