Rona Hartner, declarații despre fostul ei soț: ”I-am blocat telefonul. Nu putem să riscăm să ne apropiem”
Rona Hartner a vorbit despre relația în care a rămas cu fostul ei soț, la un an de la divorț.

Rona Hartner a trecut în urmă cu un an printr-un divorț, cu cel despre care vorbește ca fiind sufletul ei pereche. Chiar dacă se înțelegeau de minune, cei doi au decis să pună punct relației în pandemie, când extrem de multe cupluri s-au despărțit. Acum, actrița spune că i-a blocat chiar și numărul de telefon al fostului ei partener, pentru că nu vrea să se ajungă iar la o apropiere între ei.

”Eram foarte suflete pereche dar multă lume a divorțat în timpul pandemiei. Noi am fost sechestrați 3 luni în casă. Acum suntem separați. Nunta a fost genială. Am făcut nunta pe ascuns, așa a vrut el. A fost frumos, dar și ciudat ce s-a întâmplat între noi. Era toxică relația.

Ne-am văzut și timp de un an de zile ne-am gândit dacă nu e cazul să ne împăcăm. Acum de Paște am decis că nu. Atunci, în sfârșit, i-am blocat telefonul. Am divorțat din octombrie în acte și eu i-am blocat telefonul în aprilie. Eram totuși în contact, dar nu era bine nici pentru el, nici pentru mine. Acum ne vedem, ne salutăm, din când în când mă invită să bem o bere împreună când ne întâlnim întâmplător pe plajă, dar nu exagerăm. Nu am rămas deloc dușmani, dar nici nu putem să riscăm să ne apropiem, nu mai merge .În orice caz, locul din inima mea e liber, acum nu mă proiectez. Stau cu Dumnezeu, mă închin, profit de viață, de tot ce se întâmplă și nu mă gândesc la altceva.", a declarat Rona Hartner, în emisiunea online WOWnews.

Fata Ronei Hartner se află la prima dragoste

Chiar dacă mărturisește faptul că inima ei este deschisă pentru orice nouă propunere, acum actrița vrea să o pună în prim plan pe fiica ei, care trăiește prima dragoste adolescentină.

"Fata mea are 14 ani și este la prima poveste de dragoste. Are nevoie de mine, că ea vrea să plângă, că îl înțelege pe ăla, că nu îl înțelege. Uneori mamele trebuie să mai fie și disponibile pentru copilași. Dacă noi suntem prinse cu tumulturile noastre, cu dragostea, copilul nu mai are timp. Acum își face ea criza ei de 14 ani, nu mi-o fac eu, ceea ce foarte bine. Sunt disponibilă, vine noaptea și îmi zice ”Mami, nu pot să dorm că plâng.” Mami o înțelege, îi dau sfaturi. Sunt și foarte tare în sfaturi, sunt abonată la divorț, dar știu să dau sfaturi. Eu o rog doar să nu facă greșelile mele, atât. Îi spun că aia am făcut deja, nu le fac și tu. Te rog, fă alte greșeli dar nu pe astea.", a mai povestit actrița.

Ce spune actrița despre problemele de sănătate prin care am trecut

Rona Hartner a  trecut printr-o încercare foarte grea, atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Chiar dacă actrița nu mai spera la o minune, credința a ajutat-o să treacă și peste acest moment de cumpănă.

”Dumnezeu n-a vrut să mor acum, mai am de trăit. În timpul unui concert, o persoană a fost vindecată de depresie. M-am dat mai departe de microfon și am început să mă rog, așa cum mai fac eu. Acea persoană a simțit această energie care a invadat-o și a început să plângă. Mi-a zis ca i-a ieșit o tristețe profundă pe care o avea și am mers alături de ea. I-am zis că a avut o întâlnire cu Iisus. Oamenii îmi spun mereu că le-au trecut toate angoasele de când mă rog eu online. Mie medicii mi i-a trimis Dumnezeu. Operația din România a fost atât de bine făcută, încât în 10 zile eram pe scenă.”, a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 01 iul 2022, 12:48

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare