Ronald Gavril a rupt tăcerea. Reacția fără menajamente la adresa Anamariei Prodan: „Am zis «ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită»”
Data actualizării:
Data publicării:
Ronald Gavril s-a dat de gol. Boxerul a uimit pe toată lumea când a vorbit despre Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni, însă sunt mai fericiți ca niciodată unul lângă celălalt. Cei doi locuiesc împreună și petrec mult timp unul cu altul. De când formează un cuplu, impresara și boxerul sunt de nedespărțit. Mai mult, diferența de 14 ani dintre ei pare a fi, într-adevăr, doar un număr, pentru că se înțeleg perfect și chiar se gândesc la un viitor împreună.

Ronald Gavril a rupt tăcerea. Reacția fără menajamente la adresa Anamariei Prodan: „Am zis «ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită»”

Înainte de a o cunoaște pe Anamaria Prodan, Ronald Gavril nu avea o părere prea bună despre ea, mai ales că se afla într-un scandal cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Invitat în podcastul moderat de impresară, boxerul a mărturisit că înainte de a-i fi iubită, avea o imagine complet diferită despre ea. După ce au ajuns să se cunoască și să petreacă timp împreună, Ronald Gavril și-a dat seama că Anamaria Prodan nu este așa cum credea inițial.

„Își aduci aminte ziua în care ai venit în România și eu eram într-un scandal cu fostul soț? Tu erai în mașină, conduceai. Aveai în dreapta un prieten. Eu știu tot. De fapt, tu stăteai în dreapta, conducea altcineva. Tu spune-mi dacă este adevărat. Era scandalul foarte mare și tu ascultai la radio că un anume Reghecampf a furat-o pe Anamaria Prodan, i-a furat banii și Anamaria Prodan făcea un mare scandal. Ce ai spus tu când ai ascultat știrea asta? Ca să vedeți cum este viața asta și să aveți grijă ce vorbiți de fiecare dată, ce scoateți pe gură, că Universul îți dă câteodată de nu poți duce”, a spus Anamaria Prodan.

„De ce mă pui să spun aici? Am zis «ferească Dumnezeu să ai așa soție și așa iubită»”, a recunoscut Ronald Gavril, în cadrul podcastului realizat de impresară.

„Să îți facă așa ceva, să vorbească la televizor, să fie virulentă, să fie rea, nu?”, a mai precizat Anamaria Prodan.

„Da. Probabil mulți oameni gândeau așa și gândesc așa. Asta a fost până te-am cunoscut”, a mai declarat Ronald Gavril.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Ilinca Vandici nu s-a mai abținut! Prezentatoarea TV a reacționat, după ce CRBL s-a afișat cu iubita mai tânără cu 23 de ani, la 3 luni de la separarea de Elena

Anamaria Prodan și Ronald Gavril vor ajunge în fața altarului

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată alături Ronald Gavril și chiar se gândește să ajungă în fața altarului cu cel care i-a cucerit inima în urmă cu câteva luni. Impresara este convinsă că, la un moment, va îmbrăca rochia de mireasă, însă nunta nu va fi una cu fast, ci le vor fi aproape doar cei dragi inimii lor. 

„O să mă mărit într-o zi. Nu am zis că mă mărit mâine, că am văzut o nebunie în toată presa. L-au sunat pe el. El, care era cel mai liniștit om de pe mapamond, nu avea treabă cu presa, nu avea treabă cu nimic. E hăituit de zici că a furat toți caii din România. Am zis de fiecare dată că îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei apropiați.

Până acum am făcut nuntă pentru alții, o mie de persoane, sute de persoane, să-i mulțumesc pe toți, mâncare, băutură, nu mai vreau. Vreau să am o nuntă, mi-aș dori să o am cu el, pentru noi. El este bărbatul care mi-a adus liniștea în ultimii 20 de ani. E atât de calm și atât de liniștit, eu sunt vulcanică. Sunt olteancă, nu am ce să fac, bine că mi-am luat un moldovean”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram/Shift. Sursă foto: Instagram/Ruby

JO a vrut să știe toată lumea asta despre Ruby și Shift. Artista a dezvăluit totul, în direct la TV 

Sursă foto: Captură foto Antena 1

De ce ar fi refuzat Diandra să plece împreună cu Andrei de pe insulă. Ispita Eric a dezvăluit adevăratul motiv

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Mircea Badea o face praf pe Dana Budeanu: Meltenism!

Sursă foto: Instagram/Karmen

Divorț șoc în lumea mondenă! Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu s-au despărțit, după 5 ani de căsnicie. Motivul pentru care au decis să-și spună „adio”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 9-15 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV. Sursă foto: Instagram Karmen

Ioana Ginghină a vorbit public despre divorțul dintre Karmen Simionescu și Bogdan Căplescu: „Mai vedem noi dacă rămân lucrurile așa, pe prietenie”

Captură video: Instagram/observatorantena1

Oana Ormenișan a fost cerută în căsătorie! Care a fost reacția prezentatoarei de la Observator când a văzut inelul de logodnă / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni s-a despărțit de iubita lui! Câștigătorul Survivor All Stars s-a dat de gol: „Presimt că o să am o nevastă care merită totul”

Sursă foto: Instagram Karmen

Karmen Simionescu a presimțit divorțul de soțul ei! Ce declara în urmă cu câteva luni

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/Gând la gând cu Teo

JO s-a dat de gol și a spus asta despre Andrei Bănuță, în direct la TV. Artista nu s-a abținut: „Sunt foarte asumată”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu, rețetă de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică: „Se face doar din 3 ingrediente. E foarte gustoasă”




pixel