Roxana Ciuhulescu, incident neplăcut la Poștă: „Am ajuns acasă și am început să plâng”
Data actualizării:
Data publicării:
Roxana Ciuhulescu a avut parte de momente neplăcute, în timp ce încerca să trimită câteva colete către niște familii nevoiașe. 

Recent, Roxana Ciuhulescu s-a izbit de o atitudine extrem de neprietenoasă a unei angajate ale Poștei Române. Fosta prezentatoare TV a vrut să facă o faptă bună. A adunat mai multe lucruri cu ajutorul prietenilor săi, le-a așezat în saci și a mers la Poștă pentru a le expedia către mai multe familii nevoiașe. Acolo, vedeta a avut parte de un episod care a întristat-o profund. 


 „Când mi-a venit rândul, doamna de la ghișeu m-a întrebat dacă depun colet sau am ceva de ridicat. I-am zis că nu am colet, ci am de trimis niște saci cu lucruri, către o comunitate fară posibilități. Pe un ton ironic, ea m-a întrebat: “Sunt gunoaie? Nu le puteați pune în cutii?” I-am arătat doamnei mașina de afară și i-am explicat că, deși mașina este de teren, totuși nu e camion. Pe același ton, m-a întrebat și dacă am scris pe saci”, a scris fosta prezentatoare, pe blogul ei.


Ulterior, imediat după ce i-a verificat numele în sistem, angajata Poștei Române și-a schimbat complet atitudinea față de vedetă. 

 

Când a început operațiunea de introducere a datelor, parcă s-a luminat brusc și și-a schimbat dintr-o dată atitudinea, când a aflat că mă cheamă Roxana Ciuhulescu. Dintr-o dată, doamna aceasta ironică și acidă a devenit politicoasă, prietenoasă și excesiv de cooperantă.

M-a durut schimbarea ei bruscă de atitudine, pentru că ea nu se datora decât faptului că sunt o persoană publică.

Dar dacă nu aș fi fost, mi-ar fi vorbit pe același ton batjocoritor de până atunci.
Cu toate acestea și de dragul oamenilor pe care vreau să-i ajut, a trebuit să înghit umilință și atitudinea doamnei. Asta m-a rănit și m-a făcut să mă gândesc la romanii care au preferat să plece din țară, să trăiască în țări unde respectul și decenta sunt lucruri normale.

În toată situația creată, m-a făcut să zâmbesc atitudinea unui domn care mi-a sărit în ajutor și a început să care cu mine, sacii din mașină. Mi-a fost de mare ajutor și îi mulțumesc!

Și că să fie “bine”, introducerea datelor pentru fiecare sac, dura câte 5-7 minute, pentru fiecare. În spatele meu, mai erau 4 oameni. Dându-mi seama că treaba durează prea mult, m-am retras într-un colț, până când ceilalți și-au încheiat treburile cu poșta. Era deja 17.20, când am reluat operațiunea și a mai durat 20 minute. Greu, domne’, greu se mai lucrează.”, a mai spus vedeta.


Roxana Ciuhulescu a fost profund marcată de acest episod și povestește că, odată ajunsă acasă,  nu și-a mai putut stăpânii lacrimile.

 

Într-un final, am plătit operațiunea, am mulțumit (mai mult Bunului Dumnezeu, că m-a ținut în frâu) și am urcat în mașină. Mi-am dezinfectat mâinile, care nu înțelegeam de ce mă ustură. Aveam crăpături în palme, dar durerea din suflet mă ustura mai tare. Am ajuns acasă și am început să plâng, a fost o descărcare nervoasă!”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: posta  roxana ciuhulescu 


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel