Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, a interpretat piesa „Made in Romania” la Vocea României. Cum au reacționat jurații
Data publicării:
Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, a reușit să îl impresioneze pe Smiley la „Vocea României”. Tânăra a ales o piesă neașteptată.

Jurații de la „Vocea României” au avut parte de o surpriză atunci când pe scenă a urcat Roxana Dobrițoiu, nepoata cântărețului Adi de la Vâlcea. Tânăra a reușit să îl convingă pe Smiley că merită să meargă mai departe, mai ales că piesa aleasă a fost cu totul neașteptată.

Roxana Dobrițoiu a interpretat o versiune proprie a celebrei melodii „Made in Romania” a lui Ionuț Cercel, o alegere foarte curajoasă și neobișnuită pentru un astfel de show. Se pare că alegerea îndrăzneață l-a convins pe Smiley, astfel că juratul a apăsat butonul, iar scaunul s-a întors pentru concurentă. 

„Roxana, prima curiozitate: de ce ai ales piesa aceasta? Eu m-am bucurat, am simțit în felul în care ai cântat că ți-ai dorit foarte tare să fii aici. Trebuie să ai curaj să cânți piesa asta într-o audiție la Vocea României.  Bine ai venit în echipa mea!”, a spus Smiley.

Te-ar putea interesa și: Bogdan Medvedi i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Cântărețul a reușit să întoarcă scaunele din primele secunde

Roxana Dobrițoiu este o tânără cântăreață și nepoata cunoscutului artist de muzică de petrecere, Adi de la Vâlcea. Roxana face parte dintr-o familie de artiști, iar pasiunea pentru muzică este prezentă în viața ei de mică. De asemenea, ea a fost în atenția presei după ce a ajuns la spital din cauza unei diete stricte, o experiență despre care a vorbit deschis pentru a avertiza alte persoane cu privire la riscurile unor astfel de metode de slăbit.

”Din cauza faptului că eu mâncam orice, oricât, oricând, am simțit nevoia să țin dietă și să îmi dau un restart. Am vrut să îi dau un șoc organismului cu dieta disociată. Contează foarte mult să poți duce această dietă. Eu am vrut să îmi dovedesc mie că sunt foarte puternică, pentru că a fost o diferență foarte mare din a mânca pe zi o pungă de fistic, o pizza, o shaorma și o ciocolată, două, să trec la această alimentație strictă și foarte multă mișcare. Este o dietă destul de dificilă, nu o recomand oamenilor mai slabi.

Te-ar putea interesa și: Cum a aflat Mădălina de la Insula Iubirii că Danny Boy a înșelat-o: „A fost de neprețuit”

Când trebuie să investești în tine, nu mai contează prețul, dar dacă ar fi să facem un calcul, cât dădeam eu pe mâncare, sinceră să fiu, ies pe la aceleași costuri. Eu îmi făceam toate poftele, mâncam lucruri scumpe și mâncam mult. Dădeam cel puțin 500 de lei, o data la două zile pe mâncare. Acum stau la centrul de tratamente între două și trei ore fac mai multe proceduri. Fac criolipoliză deja de aproape două săptămâni pe toate părțile corpului, fac masaje, fac presodrenaj, fac și vacuum, dar și tratamente pentru celulită”, a declarat Roxana Dobrițoiu, pentru CANCAN.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel