Roxana Hulpe este însărcinată. Care este sexul bebelușului: „La prima morfologie am mers convinsă că este...”
Data publicării:
Roxana Hulpe este însărcinată în șase luni. 

Roxana Hulpe le-a dat fanilor vestea cea mare: este însărcinată. Prezentatoarea de la Pro TV, care a ajuns de curând în fața altarului alături de tatăl copilului ei, este în culmea fericirii, întrucât nu spera ca acest moment să vină atât de ușor, dar și atât de rapid. Vedeta poartă deja de șase luni de zile în pântec viitorul membru al familiei, însă a vrut să păstreze tăcerea până acum, pentru a putea conștientiza mai mult lucrurile care i se întâmplă și pentru a se putea bucura, împreună cu familia ei, de această minune. 

„Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste.”, a declarat Roxana Hulpe, potrivit viva.

„Super veste. M-am bucurat enorm.”, a spus și mama vedetei, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

VEZI și: Daniela Crudu a ales numele copilului: „O să fiu cea mai nebună mămică”

Roxana Hulpe va aduce pe lume o fetiță

Chiar dacă era ferm convinsă că urmează să aducă pe lume un băiețel, vedeta a fost foarte surprinsă să afle că în pântece poartă chiar o fetiță, veste care a bucurat-o extrem de tare.

„Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: „Vreți să știți sexul bebelușului?. Am spus: „Da, normal, dar să nu afle mama și, foarte sigură pe mine, am zis: „Oricum știu că e băiat. Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele.

În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță. (zâmbește)”, a mai dezvăluit prezentatoarea, potrivit sursei citate.

Citește și: Andreea Esca, scandal cu o editură. Prezentatoarea TV a răbufnit: „Hai să ne respectăm”

 

Prezentatoarea de la Pro TV s-a căsătorit recent

Roxana Hulpe și Bogdan Rădulescu s-au căsătorit recent, în cadrul unui eveniment restrâns, la care au luat parte mai multe vedete, dar și apropiații cuplullui.  Aceștia nu au stat prea mult pe gânduri, până să facă mare pas, întrucât bărbatul a cerut-o în căsătorie pe frumoasa prezentatoare TV chiar cu o lună înainte de a-și spune oficial „da”. Cererea în căsătorie a avut loc pe Cluj Arena, chiar la UNTOLD 2022. Bogdan Rădulescu i-a pregătit iubitei o surpriză de zile mari, un clip video cu ei doi pe un ecran uriaș. Ulterior, el i-a dat inelul și a cerut-o în căsătorie. Fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa vedetă a spus un mare DA. 

VEZI și: Lidia Fecioru, avertisment pentru părinți: „Un dezastru. Nu-și mai dezvoltă capacitatea de a vorbi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  familie  insarcinata  roxana hulpe 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel