Roxana Vancea, prima reacție după ce a născut. Ce notă a luat copilul și ce greutate are
Data publicării:
Roxana Vancea este în culmea fericirii după ce a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a avut și o primă reacție după ce a născut.

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima oară chiar în această dimineață. Vedeta a adus pe lume un băiețel, iar vestea a dat-o chiar ea pe rețelele de socializare, acolo unde a postat o fotografie emoționantă cu mânuța bebelușului. 

 

Acum, vedeta a oferit și primele declarații despre naștere. Roxana Vancea a mărturisit că băiețelul ei este perfect sănătos și a primit nota 10 la naștere. Vedeta a optat pentru o naștere naturală, iar bebelușul a avut 3200 kg si 51 cm atunci când a venit pe lume.

„Ma simt foarte bine, ma refac. Am născut natural la Filantropia pentru că așa mi-am dorit. Amândoi suntem bine. La naștere, bebelușul a avut 3200 kg si 51 cm si a luat nota 10.

Suntem fericiți, abia astept să ajungem acasă. Dacă totul va fi ok, mâine (n.r. – joi, 18 noiembrie) ne vom externa.”, a declarat entuziasmată Roxana Vancea, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

 

Vezi aici primele fotografii cu băiețelul Roxanei Vancea

 


Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit la finalul anului 2019, în cadrul unui eveniment discret, ținut departe de lumina reflectoarelor. Vedeta nu credea în căsătorie înainte de a-l cunoaște pe antrenorul de fitness și nici nu se evedea mămică. Dragoș Paiu mai are un băiețel din fosta căsnicie, iar Roxana a fost mereu prezentă în creșterea și educarea micuțului Milan. 

 

Roxana Vancea s-a îngrășat doar câteva kilograme pe timpul sarcinii. Cum s-a menținut vedeta într-o formă fizică de invidiat


Roxana Vancea cântărea doar 51 de kilograme în ultima lună de sarcină și nu s-a îngrășat deloc. A luat doar 4 kilograme în 37 de săptămâni și este foarte mândră de reușita ei. Vedeta spunea că nu s-a abținut de la nimic, dar a avut grijă să facă mișcare cel puțin o oră pe zi. Roxana Vancea spune că nu a stat deloc toată sarcina și a fost foarte activă, în plus nu a avut dureri și spune că nici nu a simțit sarcina prea mult.


''Nu mă simt însărcinată, n-am simțit până acum, sper să nu simt nici în astea trei săptămâni pe care le mai am. Aveam vreo 60 de centimetri în talie înainte de a rămâne însărcinată, acum am 85 de centimetri, la 35 de săptămâni. Am mâncat, dar deloc dulciuri. Am pus doar cinci kilograme, am 52 de kilograme acum, din care peste 2 kilograme are bebelușul. Am cumparat chestii pentru bebe. Nu am emoții sunt mai mult curioasă, dar mama și soacra abia așteaptă să nasc să mă ajute'', a declarat Roxana Vancea, potrivit spynews.ro. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: roxana vancea  sarcina 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel