Ruby a izbucnit în lacrimi, în timpul unui concert. Artista nu a mai putut cânta piesa lui Nosfe / VIDEO
Data publicării:
Ruby nu poate trece peste moartea lui Nosfe, iar cel mai recent gest al artistei, din cadrul unui concert, a scos la iveală suferința prin care trece vedeta, în această perioadă. 

Nosfe a lăsat un gol uriaș în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. Artistul, care s-a stins din viață la vârâsta de 37 de ani, în urma unui infarct, era apreciat de  toți colegii din  breaslă și aduna întotdeauna mii de oameni la concerte. Printre artiștii cu care Nosfe a colaborat se numără și Ruby, cei doi lansând melodia „Condimente”, care se bucură de un real succes și astăzi. Solista a avut recent un concert, unde a interpretat această cunoscută melodie, însă emoțiile au copleșit-o imediat pe Ruby, care a izbucnit în plâns. Chiar dacă a trecut aproximativ o săptămână de la această veste tragică, suferința este în continuare mare, iar cei care l-au cunoscut și care l-au iubit nu pot trece nici acum peste asta. Artista i-a dedicat melodia lui Nosfe și i-a rugat pe fani să o susțină și să cânte alături de ea.

Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția sa. Cei doi au trecut prin foarte multe greutăți: „S-a aflat într-o situație dificilă”

 

 

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original - ❤️_imnikkoolas_❤️

Cum a reacționat Ruby, când a aflat vestea tragică

Ruby a fost complet șocată când a auzit faptul că bunul său prieten s-a stins din viață. Cei doi artiști aveau planuri mari împreună și se pregăteau să lanseze mai multe melodii, prin care să-și surprindă fanii. Vedeta a fost, de asemenea, dărâmată de tristețe, când s-a gândit la durerea pe care o resimte familia lui Nosfe, la aflarea acestei vești cumplite. 

”Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseară m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, ne-a transmis Ruby în lacrimi, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Soția lui Nosfe, mesaj sfâșietor, după înmormântare: „O să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm”

 

Epuizarea, unul dintre motivele care ar fi produs decesul lui Nosfe

Nosfe, membru al trupei Șatra Benz și unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din țară, s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 37 de ani. Această veste tragică a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și pentru toți colegii săi de breaslă. Nimeni nu știa ca artistul să aibă probleme de sănătate, motiv pentru care șocul a fost și mai mare. Tocmai din cauza acestui lucru, în mediul online au apărut diferite ipoteze, cu privire la moartea sa rapidă. În urma zvonurilor citite, ceilalți membri din Șatra Benz au declarat faptul că oboseala și epuizarea ar fi singura cauză care ar fi putut conduce la acest deces. 

„Nu, ca întotdeauna a fost totul perfect. Toată lumea fresh, toată lumea on. Toți profi cum suntem de fiecare dată. Nu a fost absolut nimic. Pe un om îl simți. Noi lucrăm împreună de atâta timp și ne simțim și ne știm. Dacă era ceva în neregulă cu el ne dădeam seama. Dar în afară de toate pe care le avem pe noi cu stresul și cu munca pe care o facem noi, care este extraordinar de stresantă și de solicitantă, nu a fost.

Ce cred eu că s-a întâmplat, este efectiv epuizare. Făcea foarte multe. Omul stătea în studio până dimineața. Cred că dormea câteva ore pe noapte. Muncea întruna, întruna. Statul departe unde stă el, drumuri toată ziua. Copil, nevastă, familie, stres, obligații…”, a declarat unul dintre colegii săi de trupă, potivit Fanatik.

Monica Pop, semnal de alarmă după moartea lui Nosfe: „Este ceva foarte nociv. Se poate întâmpla la orice vârstă”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: concert  moarte  nosfe  Ruby 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel