Ruby ține cură de îngrășare. Vedeta este îngrijorată din cauza kilogramelor: Speram că sunt mai grasă
Data publicării:
Ruby este îngrijorată pentru silueta ei. Vedeta a slăbit în ultima vreme, motiv pentru care a decis să intre la o cură de îngrășare. 

Ruby a avut întotdeauna o siluetă impecabilă: talie de viespe, picioare tonifiate și o energie debordantă. Vedeta are acum o problemă care nu-i dă pace. A ajuns să cântărească 40 de kilograme și este extrem de îngrijorată. Vedeta s-a cântărit și s-a filmat, pentru a le arăta fanilor câte kilograme are, 

 „Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg … 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!”, a spus Ruby pe rețelele de socializare.

 

Nu este prima oară când vedeta are această problemă

 


În urmă cu câteva luni, vedeta a făcut un colaj cu mai multe fotografii și le-a arătat fanilor cum arăta când s-a întors din competiții precum „Asia Express” sau „Survivor România”. 


„Schiloadă, nu mai am nici fund, nici nimic. N-am mâncat nimic zilele astea. Sunt atât de slabă că am paranteze, Doamne! Nu știu dacă am fost așa slabă nici când m-am întors de la Survivor sau din Asia. Foarte slabă, nu zici că am fost la videoclip. Am slăbit foarte mult înainte pentru că m-am stresat, dar îmi revin. Și-mi place de mine și slabă”, a spus Ruby pe Instastory, în urmă cu câteva luni.

Traumele care i-au marcat viața

Ruby este mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu o poate afecta, dar puțini oameni cunosc durerea cu care aceasta trăiește în suflet. Chiar dacă știa că relația părinților ei nu va ține mult timp, aceasta a suferit enorm după ce mama și tatăl ei au luat-o pe drumuri diferite. 


Ruby și-a deschis sufletul și a dezvăluit pentru CANCAN.RO cât de mult a suferit după despățirea părinților ei, dar și cum a reușit să treacă peste și să îngroape acea traumă. 


„Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață. Am suferit, dar am refuzat să mă axez pe durere. Am depășit momentul și am înțeles că în viață astfel de lucruri se întâmplă și nu se întâmplă doar în familia mea, din păcate. Nimic nu e veșnic”, a declarat Ruby pentru Cancan.


Mama artistei s-a căsătorit în urmă cu un an, iar Ruby spune că nu o deranjează că părinții ei și-au refăcut viețile. Ba mai mult, artista spune că e dreptul lor și așa era normal. 


„S-a făcut un an de când s-a întâmplat evenimentul în sine (n.r.- nunta mamei sale), însă este de foarte mulți ani în relația asta. Nu m-a afectat deloc! Era datoria ei să-și refacă viața! Eu mă bucur foarte tare că părinții mei și-au refăcut viața”, a mai spus artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cura  ingrasat  kilograme  Ruby  slabit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel