Ruby, țința criticilor, după ce s-a pozat provocator: "Pune ceva pe tine". Artista apare aproape goală / FOTO
Data publicării:
Ruby a ajuns să fie ținta criticilor pe internet, după ce s-a fotografiat aproape goală.

Ruby este una dintre cele mai îndrăznețe apariții feminine din showbiz-ul românesc. Ori de câte ori apare pe rețelele sociale, vedeta își pune la înaintare formele voluptoase, semn că este foarte mândră de corpul ei. Totuși, în timp ce vrea să acapareze toată atenția fanilor și toate reacțiile pozitive, aceasta adună însă și extrem de multe păreri negative, la fotografiile ei. 

Una dintre celele mai recente poze ale artistei a fost subiect de dezbatere în mediul online, unde unii internauți au considerat faptul că vedeta a cam exagerat. Aceasta apărea într-o lenjerie intimă minusculă, iar slipul părea aproape inexistent.

"Mi se zice Ruby, sunt pericol public.", a fost textul scris de vedetă în dreptul pozelor de pe Instagram.

"Pune ceva pe tine", "Nu înțeleg ce vrei cu pozele astea. Până la urmă tu ești cântăreață sau vedetă porno..", "Mai ai puțin și ne arăți tot", "Vai de capul tău, toate a-ți lat-o razna", au fost doar câteva dintre comentariile negative lăsate de fani.

Ce operații estetice are Ruby: "A fost intervenția pe care am așteptat-o cu sufletul la gură"

Ce spune Ruby despre alegerile vestimentare făcute

Chiar dacă alege să se îmbrace îndrăzneț și, uneori, poate prea sexy, artista spune că își păstrează în continuare anumite limite pe care oamenii nu își permit să le treacă. Așadar, respectul celorlalți față de artistă exist în continuare, în ciuda aparențelor de pe rețelele de socializare.

"Sunt de părere că ceea ce semeni, aia culegi. Eu, cu toate că afișez o imagine sexy și îmi place să mă port așa, am și vreo 3-4 ziduri invizibile în fața mea care arată respectul pe care-l cer și cu care vin la pachet, pentru că sunt foarte respectuoasă cu toată lumea și foarte drăguță.

Oamenii mă tratează la fel. Nu a fost nimeni niciodată indecent, indiscret. Nu și-a încercat-o nimeni, în vreun fel, cu mine, pentru că atitudinea mea nu permite așa ceva. Nu las loc de interpretări și de astfel de lucruri. Dacă cineva își permite, să fie sigur că și-o ia!", a declarat Ruby, în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Recent artista s-a îmbrăcat extrem de îndrăzneț, în cadrul unui eveniment monden

Ruby a șocat cu apariția sa și în cadrul unui eveniment monden desfășurat în Capitală. Artista spune însă că este fana decolteurilor și că a vrut să poarte o ținută care o reprezintă 100%.

Au crezut că e goală. Ruby, apariție incendiară pe covorul roșu. Bluza "fără sutien" / FOTO

“Mai îmbrăcată decât acum nu am fost niciodată. Cât curaj am să vin așa îmbrăcată? În sfârșit cineva care a pus corect întrebarea. Da! Sunt mai îmbrăcată ca oricând. Mie îmi place să port rochițe cu decolteu, bluzițe cu decolteu, dar de data asta toată ținuta mea este un decolteu. (…)

Este o ținută surprinzătoare și pentru mine. Adică, știu că o port, dar de fiecare dată când mă văd într-o poză sunt și eu surprinsă. Dar acum este pentru prima oară când apar în sânii goi și se poate uita lumea la mine. Mesajul ținutei mele e simplu: sărbătorim viața, asta e tema evenimentului, iar așa sărbătoresc eu viața.

Am venit aici în felul în care mă simt cel mai bine și acasă. Pentru că eu, acasă, cam așa îmi petrec timpul, mă simt foarte bine în pielea mea, doar în pielea mea”, a declarat Ruby, în exclusivitate pentru FANATIK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: criticata  instagram  Ruby  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel