Runa pentru România în luna martie 2023. Mihai Voropchievici anunță ce urmează pentru țara noastră
Data publicării:
Mihai Voropchievici dezvăluie care sunt cele mai importante previziuni pentru luna martie 2023.

Mihai Voropchievici a dezvăluit, pentru Fanatik, mesajul runelor pentru România, în luna martie 2023.

Celebrul numerolog avertizează că vo avea loc schimbări majore, care se vor face simțite chiar de la începutul lunii. 

 „Să dea Domnul ca aceste schimbări să fie de bun augur pentru țara noastră și pentru locuitorii ei, să ne ridicăm un pic nivelul de trai, starea sufletească, să ne aducă bunătate în suflet”, a declarat Mihai Voropchievici pentru Fanatik. 

Martie, luna schimbărilor pentru toate zodiile


Mai mult, Mihai Voropchievici a făcut previziuni și pentru fiecare semn zodiacal în parte și a dezvăluit ce schimbări ne așteaptă în luna martie.


„Berbecii care nu dau de soluția salvatoare pentru ceea ce îi frământă trebuie să știe că în martie apare cheia spre succesul redefinirii lor. În această lună, nativii de foc vor găsi rezolvarea pentru anumite aspecte stringente din existența lor.

Taurii, în schimb, dau de băut tuturor! Este una din cele mai bune luni din acest an pentru ei și asta pentru că au parte de câștiguri pe toate planurile vieții.

Gemenii sunt gata să o ia de la zero. O vor lua de la capăt cu mai multă determinare ca niciodată, cu forță de muncă, cu o prezență de spirit uluitoare.


Racii sunt sub protecția lui Dumnezeu toată luna, chiar dacă li se va părea că au lucruri complicate de înfruntat. Relele se vor ține departe de ei.


Leii au niște piedici în cale, dar cu tăria lor, cu forța de care dispun vor trece peste toate jaloanele și vor ști să facă slalom printre probleme, evident, punctând rezolvările lor.


Fecioarele sunt puse pe drumuri. Martie e o lună în care s-ar putea să călătorească mai mult decât și-ar fi propus. O lună bună de descoperire a lumii.

Balanțele trebuie să schimbe ceva major în viața lor. Unii nativi de aer vor schimba jobul, alții ar putea trăi, începând cu această lună, într-o casă nouă.


Scorpionii au parte de un amalgam de schimbări majore până la 1 aprilie 2023. Pentru acești nativi, martie vine cu oportunități de neratat pe toate planurile.

Săgetătorii sunt cadorisiții lui martie. Vor primi daruri de unde nu se așteaptă. Vor fi extrem de răsfățați până la sfârșitul acestei luni.

Capricornii au și ei parte de cadouri, la fel ca arcașii zodiacului european. Sunt surprinși de persoane care se gândesc în mod constant la ei.

Vărsătorii n-au o perioadă tocmai bună. Și asta deoarece își fac tot felul de griji pentru cei din jur, iar asta îi seacă de putere și de gânduri pozitive. Tocmai de aceea, trebuie să stea liniștiți, căci problemele pe care și le imaginează nu au gravitatea din capul lor.

Peștii au de înfruntat auspiciile destinului. Soarta nu le mai zâmbește și trebuie să susțină o bătălie puternică”, sunt previziunile celebrului numerolog, pentru luna martie, potrivit Fanatik.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  martie  mihai voropchievici  romania  runa  rune 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel