Russell Brand, primele declarații după ce a fost acuzat de viol: "Am nevoie mai mult ca niciodată de sprijinul vostru, mai mult decât mi-aș fi imaginat vreodată"
Data actualizării:
Data publicării:
Russell Brand, acuzat de viol, a vorbit într-o înregistrare video despre "o săptămână dificilă"

Actorul şi prezentatorul radio-TV Russell Brand a vorbit vineri despre "o săptămână extraordinară şi dificilă", fără să comenteze însă faptele care îi sunt reproşate în Regatul Unit, în prima sa declaraţie publică după ce a fost acuzat de viol şi agresiune sexuală. 


"Evident, săptămâna aceasta a fost extraordinară şi dificilă şi vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul vostru şi pentru faptul că aţi pus sub semnul întrebării informaţiile care v-au fost prezentate", a declarat starul britanic într-un videoclip publicat pe canalul său de YouTube, care este urmărit de 6,64 milioane de abonaţi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Russell Brand (@russellbrand)

"Am nevoie mai mult ca niciodată de sprijinul vostru, mai mult decât mi-aş fi imaginat vreodată", a adăugat el, fără să comenteze totuşi ancheta jurnalistică realizată în comun de publicaţiile Times şi Sunday Times şi de postul de televiziune Channel 4, publicată săptămâna trecută.

În acea anchetă, patru femei l-au acuzat de viol, agresiune sexuală şi violenţă psihologică.

Joi, o altă femeie l-a acuzat de comiterea unui act de exhibiţionism în 2008.

Russell Brand, un actor de comedie provocator, a devenit în ultimii ani un veritabil guru anti-sistem şi a criticat Guvernul britanic pentru faptul că le-a cerut giganţilor din industria noilor tehnologii să adopte măsuri împotriva lui. El a criticat "coluziune între statul paralel şi companii", precum şi "corupţia şi cenzura mass-media", dezvăluind că va publica o înregistrare video mai lungă în cursul zilei de luni.

Artistul britanic, în vârstă de 48 de ani, a negat vehement acuzaţiile formulate împotriva lui de cel puţin cinci femei. El afirmă că relaţiile sale au fost mereu "consimţite", chiar şi în perioada în care a recunoscut că a fost "foarte, foarte promiscuu".

 Purtătorul de cuvânt al prim-ministrului Rishi Sunak a declarat că acele acuzaţii sunt "foarte grave şi îngrijorătoare", adăugând că liderul politic britanic "a indicat foarte clar că nu ar trebui niciodată să existe un loc pentru hărţuire, indiferent de spaţiul în care aceasta se produce".

Editura Bluebird a anunţat că "toate publicaţiile viitoare" cu artistul britanic au fost suspendate, iar platforma de partajare de videoclipuri YouTube a decis la rândul ei să blocheze veniturile obţinute din publicitate de Russell Brand în urma difuzării conţinuturilor sale, noteaza Agerpres.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: acuzat  russell brand  viol 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...