Ruxi întoarce armele împotriva lui Cristi Mitrea, după ce l-a sărutat: ”Mi-ar plăcea să-l scot din joc! Avem nevoie să scăpăm de bărbați”
Data publicării:
Săptămâna trecută, cele două tabere ale celebrităților au fost surprinse de vestea că între Ruxi și Cristi Mitrea se înfiripă ceva.

Astăzi, de la ora 21:30, în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, creatoare de conținut va face o dezvăluire care va arată adevăratele intenții pe care le are față de luptătorul MMA. 

”Mi-ar plăcea să mă ajute Universul să-l scot din joc pe Cristi! Aș vrea să încerc chestia asta. Poate sunt nebună pentru că asta cred sau că vreau să fac asta. Pur si simplu e un bărbat și avem nevoie să scăpăm de bărbați”, îi va mărturisi Ruxi Anisiei.

Presupusa poveste de dragoste dintre cei doi a rămas o necunoscută inclusiv pentru colega ei de echipă: ”Dar ție nu-ți mai place deloc de el sau te obosește? Sau de ce?”, o va întreba Anisia. ”Nu mi-a plăcut niciodată, Anisia. Am făcut caterincă, după am văzut că el s-a schimbat, că a devenit mai calm și am zis să o mai țin, dar eu i-am spus că e gata, gluma nu mai e amuzantă, a plecat și Mara... A ieșit combinația!”, va recunoaște Ruxi. Dacă își va schimba aceasta atitudinea față de sportiv, dar și ce va face pentru a-și duce la bun sfârșit planul de a-l scoate din competiție, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici!

În această seară, celebritățile vor avea parte de o mega surpriză. Pentru prima dată, cele două tabere se vor lupta într-o probă care le va oferi acces în Dingo Market – supermarketul celebrităților din junglă. În funcție de câte stele adună în timpul jocului, echipa câștigătoare își poate achiziționa mâncare, cafea, dulciuri sau produse de igienă. ”Proba este foarte spectaculoasă, dar cere de la voi foarte multă coordonare!”, le va spune Cabral. Cine va câștiga și cum se vor organiza vedetele la cumpărături vedem în această seară. 

 

Cristi Mitrea și Ruxi s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de-aici”: „Am simțit ceva, o chimie”

„Sunt celebru, scoate-mă” de-aici este show-ul care testează la maximum capacitățile psihice ale vedetelor și le pune față în față cu cele mai mari frici ale lor. Se pare însă că jungla dominicană este și locul în care s-a legat deja o idilă, atât spre surprinderea fanilor, cât și spre surprinderea colegilor de tabără. În ediția a noua a competiției, doi concurenți au fost surprinși ținându-se de mână, ba mai mult, sărutându-se. Concret, este vorba despre Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, și Ruxi, creatoare de conținut. 

„Doamne, m-am pupat cu Mitrică!. Efectiv, eu nu pot să cred chestia asta! Nu am cum să mă îndrăgostesc chiar așa, doar că.. ceva s-a întâmplat. Am simțit ceva, o chimie.”, a declarat Ruxi.

Anisia Gafton, șocată de gestul făcut de colega sa

Printre primele persoane care au reacționat la acest gest a fost Anisia Gafton, care s-a declarat a fi șocată de sărutul dintre cei doi. Mai mult, aceasta a întrebat-o pe Ruxi dacă gestul a fost intenționat sau din greșeală. În cele din  urmă, creatoarea de conținut a spus că pur și simplu a simțit să facă asta.

„-Anisia: Cum să te pupi cu Mitrică?! Am rămas şocată, cum să te pupi cu el? Rux, ce ai făcut? Intenţionat?

-Rux: Da.

-Anisia: Îţi place de el? Te-ai îndrăgostit de el?

-Rux: Doamne, m-am pupat cu Mitrică!

-Anisia: Ai simţit ceva?

-Rux: Da, am simţit ceva, un spark”, a fost o parte din conversația celor două colege de echipă, a fost dialogul dintre cele două vedete.

 

Cristi Mitrea a fost într-o relație cu Andreea Mantea

Andreea Mantea a fost într-o relație cu Cristian Mitrea în urmă cu ceva timp, cei doi cunoscându-se tot în cadrul unui show TV. Chiar dacă dragostea nu a durat mult, vedeta a rămas la scurt timp însărcinată, declarând în nenumărate ori faptul că a fost supusă unor agresiuni fizice și verbale de bărbat chiar în perioada în care îl avea pe David în burtă.

“Ultimul lucru toxic din viața mea, pe care l-am eliminat, avea ochi, respira, era OK. Avea și două mâini, și două picioare. Dar nu mai puteam, era toxic! Eu nu am nevoie să îmi expun durere, vorbesc eu cu mine, citesc o carte. (...) O relaţie toxică nu poate fi numită căsnicie sau relaţie frumoasă. Orice femeie are nevoie de o relație toxică la un moment dat, dacă e o femeie căreia îi place să simtă adrenalina, dar e o perioadă, după care zice gata!”, a spus Andreea Mantea atunci potrivit Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cristi mitrea  ruxi  sunt celebru 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel