S-a afișat complet nemachiată, iar fanii au criticat-o imediat. Oana Roman, așa cum n-ai mai văzut-o: „Încearcă botox acid și altele” / FOTO
Data publicării:
Oana Roman s-a decis să le arate fanilor săi care este adevărata sa identitate din spatele filtrelor și machiajului. 

Oana Roman este extrem de prezentă în mediul online, acolo unde le povestește fanilor săi toate lucrurile frumoase sau mai puțin frumoase prin care trece în viața de zi cu zi. Chiar dacă a avut și zile mai negre, cum ar fi despărțirea de Marius Elisei sau problemele de sănătate cu care s-a confruntat, dar se confruntă și în continuare mama sa, vedeta nu a lipsit nicio zi de pe Instagram, acolo unde le explica mereu internauților cum arată viața ei, care este departe de a fi roz, în anumite momente. Mai mult, se pare că aceasta și dorește să promoveze cât mai mult și naturalețea. Într-o societate acaparată de filtre și de aplicații, pe care persoanele publice, dar nu numai, le folosesc pentru a deține pozele perfecte, fosta soție a lui Marius Elisei a ales să se afișeze fără niciun strop de machiaj pe față, dar și fără vreun fel de edit.

Citește și: Oana Roman, noi detalii despre relația cu Marius Elisei: „Eu îmi doresc foarte mult”

Cum au reacționat fanii, după ce au văzut videoclipul în cauză

După cum era de așteptat, părerile fanilor nu au întârziat să apară, în urma videoclipului postat de vedetă. În timp ce unii au apreciat curajul acesteia de a promova naturalețea, alții au criticat-o pentru faptul că nu are grijă de ea. În acest sens, urmăritorii i-au sugerat să apeleze la ajutorul specialiștilor, pentru a scăpa de riduri și cearcăne.

„Nu vreau să jignesc...prima imagine este fără filtru și a doua cu filtru...”

„Încearcă botox acid și altele. Este nevoie de ridicarea pomeților umplerea cearcănelor și altele!”

„Doamne, rele mai sunt femeile din România. Dacă pune botox este din plastic, dacă nu pune, este ridată. Uitați-vă în oglindă, nimeni nu este perfect! Scuzați-mă, voi sunteți”

„În sfârșit o reclamă fără filtru pe față, se vede pielea normală, nu filtru, ca să nu se înțeleagă nimic, toate aprecierile către tine.”, sunt doar câteva comentariile primite de vedetă. 

VEZI și: Oana Roman, critici dure la adresa celor care își includ copiii în campanii publicitare: „Câștigă bani pe spatele lor, îi exploatează” Ce spune vedeta despre fiica ei

Dieta prin care Oana Roman a reușit să slăbească

Oana Roman s-a confruntat ani buni cu kilogramele în plus, motiv pentru care vedeta a încercat să urmeze fel de fel de diete. Se pare că acestea au și funcționat, întrucât a reușit să slăbească foarte mult, în ultima vreme. 

„Eu le-am încercat pe toate (dietele - n.r.). Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu „asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău. Și atunci am zis să încerc să nu-mi interzic nimic, doar să reduc cantitățile. Și practic asta am făcut”, a mărturisit vedeta, în urmă cu doi ani, la Antena 3 CNN.

Așadar, meniul vedetei nu este unul foarte restrictiv, după cum povestea chiar ea recent.  Fosta soție a lui Marius Elisei poate mânca orice, însă trebuie să respecte anumite intervale orare și să nu exagereze cu cantitatea, regulă ce ar trebui urmată în orice dietă.

„Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și înfometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță. Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13”, a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: demachiata  dietă  fara machiaj  naturala  Oana Roman 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel