S-a aflat când s-a născut, de fapt, Lidia Fecioru. Informația care nu apare nicăieri o găsiți aici
Data actualizării:
Data publicării:
Cel mai bine secret păstrat al Lidiei Fecioru a fost dezvăluit.

Lidia Fecioru, bioterapeut cu o experiență vastă în domeniul parapsihologiei, a fost prezentă duminica aceasta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

Lidia Fecioru și-a aprofundat studiile în domeniul parapsihologiei la Moscova, a avut apariții frecvente pe micile ecrane, abordând subiecte care aduc ezotericul în prim-plan.

 

Informația despre Lidia Fecioru care nu apare nicăieri

 

Informația despre Lidia Fecioru care nu apare nicăieri este despre data ei de naștere.

 

În biografiile online ale Lidiei Fecioru scrie că s-a născut la Moscova, în anul 1962. În schimb, nu se precizează nicăieri data exactă a nașterii. De ce nu apare nicăieri data nașterii Lidiei Fecioru? 

 

Invitată la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lidia Fecioru, bioterapeut cu o experiență vastă în domeniul parapsihologiei, a fost întrebată de ce ține secretă data nașterii? 

 

Răspunsul ei a fost: „Nu este niciun secret. Sunt născută pe 31 iulie 1962. Sunt Leu getbeget. N-am niciun secret. Nu există un secret privind ora. De fapt, nici eu nu îmi știu exact ora nașterii. Mama a zis că m-am născut pe la ora 19.00 sau 21.00. Nu este niciun secret, doar că nu știu”.

 

Ora exactă a nașterii este un element crucial în astrologie deoarece ea determină pozițiile precise ale planetelor în momentul în care o persoană se naște. Aceste poziții planetare sunt folosite pentru a trasa harta natală a individului, care este un fel de „fotografie" a cerului în momentul nașterii sale. Ora nașterii este folosită nu numai pentru a trasa harta natală, ci și pentru a efectua prognoze și analize astrologice. Astrologii folosesc harta natală și tranzitele planetare (mișcările planetelor în timp real) pentru a oferi interpretări și predicții privind evenimentele viitoare și tendințele de viață ale individului.

 

„În interiorul meu există două gene diferite: un slavă și una romană. N-aș putea că biruie una din ele”, a zis Lidia Fecioru la Kanal D.

 

Întrebată dacă o persoană poate să ne atace în vreun fel dacă știe când ne-am născut, cu exactitate, inclusiv ora, ea a zis că nu: „Nu le poți folosi niciodată în totalitate. Poți folosi doar o parte din informații”.

 

Ce nu ar trebui să știe nimeni despre noi?

 

„Sunt multe lucruri pe care nu ar trebui să le știe nimeni despre noi, adică punctele sensibile, punctele dureroase pentru fiecare, tragediile din viața lui, durerea, sunt răni deschise care nu se închid niciodată”, a mai zis Lidia Fecioru la Kanal D.

Lidia Fecioru este cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți din România. În final, vă invităm să urmăriți un interviu al Lidiei Fecioru acordat Andreei Cercel la Spectacola:

 

 

 

VEZI ȘI: Doliu pentru Korpos de la România TV: Am luat-o în brațe, i-am spus că o iubesc, iar după câteva minute s-a stins -

https://www.spectacola.ro/doliu-pentru-korpos-de-la-romania-tv-am-luat-o-in-brate-i-am-spus-ca-o-iubesc-iar-dupa-cateva-minute-s-a-stins_36706.html

 


Autorul articolului: Anca Murgoci
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel