S-a aflat cauza morții lui Nosfe, artistul care s-a stins fulgerător, la doar 37 de ani. Șatra Benz a făcut anunțul
Data publicării:
Șatra Benz a făcut un nou anunț cu privire la moartea lui Nosfe.

Nosfe, membru al trupei Șatra Benz, s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 37 de ani. Această veste tragică a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut și pentru toți colegii săi de breaslă. Nimeni nu știa ca artistul să aibă probleme de sănătate, motiv pentru care șocul a fost și mai mare. Tocmai din cauza acestui lucru, în mediul online au apărut diferite ipoteze, cu privire la moartea sa rapidă. În urma zvonurilor citite, Șatra Benz a ales să publice un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care să pună punct celor scrise, dar, în același timp, au dezvăluit și care este cauza reală a morții lui Nosfe.

”Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, este anunțul făcut de Șatra Benz.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

 

Care este anunțul făcut de poliție

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv.

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei”, a transmis Poliția Ilfov.

 

Ruby, șocată de această veste tragică

Foarte mulți artiști din România s-au arătat a fi de-a dreptul șocați de această întâmplare tragică și și-au amintit de momentele frumoase pe care le-au petrecut alături de Nosfe în studio, cu doar câteva zile în urmă. Ruby a colaborat cu artistul și spune că cei doi aveau să se întâlnească pentru o nouă piesă.

”Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseara m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, a declarat Ruby pentru Spynews.ro.

 

Anunțul inițial făcut de Șatra Benz

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.

Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină”, a transmis trupa Șatra Benz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  cauza mortii  nosfe  satra benz 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel