S-a aflat cine era femeia care se afla cu Culiță Sterp în mașină, când s-a produs accidentul din Cluj
Data publicării:
Culiță Sterp nu se afla singur în mașină, în momentul în care a produs accidentul din Cluj.

Culiță Sterp a fost implicat într-un grav accident rutier, în decursul nopții de 16 noiembrie, în Cluj-Napoca. Celebrul manelist se afla la volanul bolidului său de lux, când nu a acordat prioritate, a trecut pe roșu și a izbit frontal o altă mașină. Mai mult, autoritățile au identificat faptul că solistul era sub influența alcoolului. Acum însă, noi informații au ieșit la iveală. Se pare că Culiță Sterp nu era singur în mașină, ci însoțit de o domnișoară. Potrivit impact.roîn timpul producerii accidentului acesta era însoțit de o femei blondă, care ar fi dansatoarea ce ar fi participtr la videoclipul său, filmat cu câteva ore înainte de producerea accidentului.

Culiță Sterp, reținut pentru 24 de ore

La câteva ore de la producerea accidentului de care artistul a fost vinovat, autoritățile au venit și cu prima decizie oficială. Așadar, Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, pretrecându-și întreaga noapte în arestul poliției. De asemenea, artistului i s-a deschis deja un dosar penal pentru mai multe infracțiuni.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.” a transmis IPJ Cluj, joi seară, potrivit știrileprotv.ro

Care este numele real al lui Culiță Sterp. Puțină lume știe cum îl cheamă pe artist

Ce spune logodnica artistului, despre întregul incident

Singura reacție oficială care a venit până acum din partea membrilor familiei artistului îi aparține partenerei acestuia, care a sărit în apărarea lui Culiță. Înainte de toate, Daniela Iliescu le-a transmis fanilor faptul că artistul se simte bine și este în afara oricărui pericol. Totuși, vedeta a ținut să le transmită și un mesaj dur celor care aleg să-l judece pe Culiță, pentru accidentul produs.

„Fac postarea asta în special pentru prietenii noștri care chiar se îngrijorează, mă sună și îmi dau mesaje și nu pot face față să le răspund tuturor. Culiță este bine, sănătos!

Le mulțumesc oamenilor care chiar sunt alături de familia noastră, care știu prin ce perioadă stresantă trec (cu noul brand) care trebuia să fie una mai frumoasă, dar Dumnezeu știe ce lecții avem de învățat și de ce ne pune la încercare. Îi mai mulțumesc lui Dumnezeu ca totul este bine, lucrurile materiale oricum nu au contat și nu vor conta vreodată pentru noi.

Iar pentru cei care comentează aiurea, speculează și aruncă cu hate, mai uitați-vă și la viața voastră. O fi ea chiar perfectă și sunteți îndreptățiți doar să o comentați pe a altora?”, a scris Daniela Iliescu pe contul personal de Instagram.

VEZI și: Culiță Sterp, la un pas să fie călcat de tren. Artistul s-a salvat în ultima secundă: „Am tras sperietura vieții”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: accident  Culiță Sterp  dosar penal  femeie  retinut 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel