S-a împăcat Xonia cu fostul iubit? Cât de apropiați sunt cei doi, după despărțire
Data publicării:
Xonia dezvăluie relația dintre ea și fostul iubit, milionar american.

Au apărut mai multe zvonuri în jurul Xoniei în ultima perioadă, toate referitoare la o posibilă împăcare cu fostul ei iubit din America. Este vorba despre milionarul american, de care s-a despărțit cu ceva timp în urmă. Ba mai mut, acesta ar fi venit în România, iar aflarea veștii i-a pus pe jar pe fanii vedetei.

Vezi și: Xonia nu face plajă niciodată. Motivul pentru care se ferește de soare: ”Am avut o grămadă de reacții atunci și nu îmi mai trebuie. M-am învățat minte”

Xonia a oferit o declarație cu privire la zvonurile care au început să apară, iar așa s-a aflat că relația dintre ei este, de fapt, foarte strânsă:

„Noi în primul rând am fost prieteni mai mulți ani. Am încercat o relație și am decis de comun acord că suntem mai bine ca prieteni. Sunt multe persoane care au reușit așa. Până am prezent, câte am reușit să facem, că nu au fost multe. Am reușit să mergem împreună la Castelul Bran. Noi suntem foarte apropiați și avem încredere unul în celălalt. I-am povestit multe lucruri despre România, în atâția ani de când ne cunoaștem.

Vezi și: Xonia suferă după familia din Australia. Cum resimte vedeta lipsa acestora: „Ar ajuta foarte mult să îi am alături”

El a fost în zonă, nu a venit special în România”, a mărturisit Xonia, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit spynews.ro. 

Îi e dor de familie

Vedeta s-a născut în România, dar a crescut în Australia. Ei pare să îi fie foarte greu să se despartă de țara noastră, cu toate că familia locuiește în cealaltă parte a Globului.

“Sincer, da. (n.r. ai ei o cheamă înapoi în Australia) Dar acum am acolo un doctor pe partea de sănătate, ca să mă pun la punct. Am petrecut mai mult timp în Australia, așa că este o “binecuvântare” această problemă de sănătate care mi-a apărut și pe care o am, că, uite, reușesc să petrec mai mult timp cu familia mea.”, a zis Xonia, pentru Ego.ro.

Deși îi este foarte dor de familie, Xonia punctează că are parte de susținerea lor. Ea pune în față sacrificiile care sunt necesare, chiar dacă, spune tot ea, trebuie făcute „sacrificii”. 

Vezi și: Xonia, prima apariție la o emisiune, după ce a fost acuzată că a condus beată, drogată și fără permis: „Nu mai pot să dorm, iau calmante, sunt foarte traumatizată”

Vedeta sugerează că alegerea de a sta în România face parte din „împlinirea visului carierei ei”.

“Din fericire, familia mea mă susține din plin cu orice decizie pe care vreau să o iau pe plan profesional. Îmi sunt alături, mi-au fost întotdeauna și nu mă fac să mă simt că trebuie să fiu lângă ei. Bineînțeles, ne auzim în fiecare zi, prin videocall, prin telefon, comunicăm, suntem foarte apropiați. Ideal ar fi să fim, bineînțeles, mult mai aproape decât cum ne aflăm acum, dar în viață trebuie să facem sacrificii. Fiecare om face anumite lucruri pe care consideră că trebuie să le ducă pentru a avea o carieră, pentru visul lui.”, a mai zis vedeta, potrivit sursei precizate.

Vezi și: Xonia se apără după ce a fost prinsă sub influența alcoolului și a substanțelor interzise la volan: „Consumasem o cantitate mică de vin”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Xonia  xonia iubit  xonia muzica  xonia relatie 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Pro TV

Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Survivor All Stars, sursa foto Voyo

Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Ștefania, Andrei Ciobanu, captură video Voyo

Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, făcut praf de Zanni, la Survivor All Stars, după ce l-a bărfit cu TJ Miles: „Sunt acrit de faptul că e încă aici”

Captură video: YouTube/Micutzu Stand-up Official

Denise Rifai a dezvăluit care a fost primul ei salariu. Prezentatoare TV a uimit pe toată lumea: „Și-a luat diamante din primul job?”

Captură video: Pro TV

Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”




pixel