S-a încheiat etapa Confruntărilor la Vocea României! Cine sunt concurenții care trec în etapa KO-uturilor
Data publicării:
Ultima etapă a Confuntărilor a fost cu multă emoție, aseară, pe scena de la Vocea României. Fiecare antrenor a rămas în echipă cu câte nouă concurenți pe care îi vom vedea vinerea viitoare, de la 20:30, în etapa KO-uturilor.

În echipa Smiley, au fost trei duete de excepție. Adrian Galbinu împreună cu Giulia Petre, Izabela Radu cu Maria Guci și Iustin Paraschiv alături de Beatrice Giurgiu. În urma interpretărilor, Smiley a ales și va merge mai departe, în etapa KO-uturilor cu Adrian, Izabela și Iustin. Antrenorul a salvat-o și pe Ana Stănciulescu, care a avut un moment impresionant în echipa Horia & Theo Rose.

 

Tudor Chirilă a avut două reprezentații uimitoare din echipa sa: Katia Florea cu Livia Crăescu și Alexandra Căpitănescu împreună cu Alexandra Damian. Antrenorul a decis că Alexandra Căpitănescu și Katia au fost mai pregătite pentru următoarea etapă a competiției. Tudor, însă, mai avea loc în echipa sa, așa că a decis să o fure pe Maria Chideanu, din echipa Horia & Theo Rose.

 

Nici Horia Brenciu și Theo Rose nu au avut decizii ușor de luat. Concurenții lor au făcut spectacol pe scenă, însă cei doi antrenori au ales să meargă mai departe cu Andreea Oprea, în urma duetului pe care l-a avut cu Ana Stănciulescu și cu Melisa Antonesi, în urma duetului cu Maria Chideanu. Și Leon Mureșan a ajuns la ei în echipă, după ce a fost salvat în urma duelului din echipa Irinei.

 

Irina Rimes nu a mai avut loc să ia pe nimeni în echipa ei, însă a trebuit să facă trei alegeri importante, în urma prestațiilor spectaculoase pe care le-au avut concurenții din echipa sa. Duetele au fost: Delia Constantin cu Diana Vornicu, IMBA & Leon Mureșan și Sara Cucu împreună cu Mioara Tânjală. Irina a hotărât să meargă mai departe alături de Delia, IMBA și Sara.

 

Săptămâna viitoare vom ajunge în etapa KO-uturilor și vom vedea cine sunt concurenții care vor ajunge în LIVE-uri. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: horia brenciu  irina rimes  Theo Rose  Tudor Chirilă  vocea romaniei 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Gand la Gand Cu Teo

Adda tună și fulgeră, după ce a apărut în podcastul moderat de Teo Trandafir. Ce nemulțumire are artista: „Atât vreau să vă spun” / Video

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău a spus în direct la TV cine sunt nașii fiului ei, Isaia. Sunt printre cele mai cunoscute vedete din România

Captură video: YouTube/Kanal D2. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

Teo Trandafir, reacție tranșantă după ce Jador a confirmat despărțirea de Oana Ciocan: „Dacă ești cu el și îți faci speranțe...”

Badea

Mircea Badea a încins Internetul! Imagini de infarct

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Serghei Mizil a rupt tăcerea. De ce nu vorbește cu Monica Tatoiu de mai bine de 12 ani: „Am avut multe scandaluri cu ea. Acela a fost începutul”

Captură video: YouTube/Cătălin Mărută

Rux, apariție îndrăzneață la TV. Cătălin Măruță a rămas mut de uimire, după ce influencerița a venit îmbrăcată doar în bluză: „Pe sub cămașă mai ai ceva?”

Captură video: YouTube/Povesti de Film, cu Mara Banica

„Tu pui la inimă?”. Vali Vijelie a dat cărțile pe față. Ce i-a spus soției sale, Carmen Rusu, imediat după ce a înșelat-o cu altă femeie

Irina Margareta Nistor ne-a spus cine este cel mai bun actor român: „Cel mai izbutit, dar și care ne-a adus beneficii de imagine”

Captură video YouTube/JORGE OFFICIAL

Jador a trecut peste despărțirea de Oana Ciocan! Cine este tânăra de care s-a îndrăgostit: „Aș da orice să mă iubească ea” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 8-14 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va renaște /video

Captură video: YouTube/Kanal D2

Teo Trandafir, comentariu asupra căsătoriei dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: „Păi de ce crezi că l-a ales?”

Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!
pixel