S-a născut azi. Andreea Bănică a împlinit 43 de ani. Câți copii are artista
Data publicării:
Andreea Bănică are astăzi motiv de mare sărbătoare. Recent, blondina a trecut printr-o intervenție chirurgicală. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.  Artista a înființat în anul 2001 împreună cu Cristina Rus trupa „Blondy”. Cele două au lansat împreună 3 albume muzicale „Atât de aproape”, „O parte din tine”, „Dulce și amar” și 6 videoclipuri. Trupa s-a destrămat în anul 2005, când Cristina Rus a decis să urmeze o carieră solo. Andreea Bănică a decis să continue sub aceeași titulatură. 


Andreea Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lucian Mitrea încă din perioada adolescenței. Cei doi s-au căsătorit în anul 2008 după 15 ani de relație și au împreună doi copii, pe Sofia Maria, de 12 ani și pe Noah Andrei, de 5 ani.

 


„Acelaşi iubit de peste 20 de ani. Omul meu drag cu care am reuşit să fac tot ce mi-am propus în viaţă, care mi-a dat cele mai frumoase cadouri, pe Sofia şi Noah Andrei, şi care îmi face fiecare zi mai frumoasă. La mulţi ani, iubire! @lucian mitrea”, a scris Andreea Bănică pe pagina ei de Instagram, în urmă cu ceva timp. 


Andreea Bănică este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes pe plan muzical, un soț iubitor și doi copii minunați. Fiica Andreei Bănică îi calcă deja pe urme mamei ei. Tânăra ia cursuri de canto și de dans, iar artista este foarte mândră, mai ales că împărtășesc aceleași pasiuni. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Banica (@iamandreeabanica)


Andreea Bănică a trecut printr-o intervenție chirurgicală pe care o tot amâna de 5 ani de zile. Artista le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare care este starea ei de sănătate în prezent.  


„Am suferit o operație de septoplastie, care nu mi-a dat voie, o perioadă, să vorbesc cu voi și să postez prea mult. Am simțit nevoia să stau să mă liniștesc și să îmi revin cât mai repede.  Am revenit pe baricade, sper din toată inima să-mi revin repede și să-mi intru-n ritm. Nu sunt completă refăcută, însă merg înainte”, a spus Andreea Bănică pe contul ei de socializare.

 

Andreea Bănică nu mai putea respira deloc. 


„Urmează, în curând, să fac o operație la care m-am gândit foarte mult timp și pe care nu aș fi vrut s-o fac vreodată. (…) Nu mai respir bine, nu mă oxigenez bine, adică am o deviație de sept care nu mai poate fi amânată, că doar n-o să mă operez la 50 de ani. M-am hotărât s-o fac și o fac cât mai repede, așa că de pe 1 iulie încolo o să respir mult mai bine”, a dezvăluit artista în urmă cu ceva timp. 


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Banica  s-a nascut azi 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel