S-a născut azi. Loredana Groza a împlinit 51 de ani. Cum petrece artista de ziua ei de naștere
Data actualizării:
Data publicării:
Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Astăzi împlinește 51 de ani, dar cum arăta vedeta la 18 ani?

Loredana Groza are astăzi motiv de mare sărbătoare. Artista împlinește frumoasa vârstă de 51 de ani și este într-o formă de zile mari. Lori din Onești face mut sport și este mereu atentă să arate impecabil. Ba mai mult, vedeta încinge internetul ori de câte ori postează fotografii pe rețelele de socializare. Fanii s-au obișnuit deja cu iposteazele incendiare ale Loredanei și au doar cuvinte de laudă la adresa artistei. 


Loredana Groza s-a născut în anul 1970, la Onești, județul Bacău. Debutul muzical l-a avut încă de la vârsta de doar 3 anișori, iar odată cu majoratul, aceasta a lansat și primul ei album „Bună seara iubito!”, care a vut un succes răsunător. De altfel, piesa care dădea numele albumului este considerată una dintre cele mai consacrate melodii lansate de Loredana Groza. 

 


Artista a participat la multe concursuri muzicale în perioada de debut. La 14 ani, vedeta a câștigat faza națională a concursului "Cântarea României" de la Focșani. În cadrul acestei competiții Lori a fost remarcată și chemată să participe la preselecțiile concursului "Steaua fără nume". 


Artista a fost nevoită să-și ascundă vârsta deoarece accesul în cadrul concursului se făcea doar pentru adolescenți cu vârsta peste 17 ani. Lori din Onești a câștigat toate etapele competiției muzicale. 


La vârsta de doar 16 ani a câștigat Marele Premiu la "Festivalul de Muzică Ușoara de la Mamaia" și a devenit cea mai tânără câștigătoare din istoria Festivalului.

 

 


Loredana Groza, colaborarea muzicală care a stârnit mii de reacții 


Loredana Groza a avut un succes imens cu ultima piesă lansată în colaborare cu 10 maneliști: Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. 


Chiar dacă melodia a fost aspru criticată, Loredana Groza s-a bucurat de succesul pe care l-a avut cu această melodie și le-a transmis fanilor un mesaj:


"Muzica este iubire! Muzica este #Fericire!


Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă... de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzica lăutărească, folclor, gypsy music, electro, trap...reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect.


Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești", a scris Loredana pe Facebook.

 

 

Citește și: Mihai Bendeac, șocat de sărutul Deliei cu Loredana Groza. Reacția actorului: „Să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aniversare  Loredana Groza  s-a nascut azi  Vârstă 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel