S-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. De ce a lipsit Doina, văduva lui, de la parastasul organizat de fiicele lor
Data publicării:
Acum o săptămână s-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. Fiicele sale i-au pregătit, ca în fiecare an, un parastas, însă de data aceasta, mama lor, Doina, cu care Vadim Tudor a fost căsătorit timp de 40 de ani, nu a fost prezentă. 

Pe data de 14 septembrie s-au împlinit nouă ani de la moartea lui Vadim Tudor. Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, Lidia Tudor, fiica politicianului, a vorbit despre parastasul pe care ea și sora sa l-au organizat pentru tatăl lor. Aceasta a mărturisit că le-au fost alături aceleași persoane care au venit în fiecare an. De asemenea, Lidia a declarat că după ce tatăl ei a murit îl simțea foarte prezent și îl visa foarte des. Acum, după ce au trecut nouă ani, femeia este sigură că acesta le veghează pe ea, sora și mama sa și simte o pace interioară când se gândește la el.

„Știu că el ne veghează”

„În fiecare an, sunt aceleași persoane, cercul nostru de prieteni este foarte restrâns pe care îl invităm în fiecare an. Este adevărat că parastasul l-am făcut în acest an într-o zi de joi, înaintea datei de 14 septembrie. Am ales să facem asta cu două zile înainte și mă bucur să văd că cei care ne-au fost alături an de an ne-au fost alături și anul acesta. Acum mulți ani, după ce el a murit, era foarte prezent lângă mine și creasem o legătură cu el, îl visam foarte des. Îl simțeam mult mai prezent, și sora, și mama mea. Când mă gândesc la el, simt o pace foarte mare și știu că nu mai este atât de conectat cu noi aici. Îmi dă o senzație de bine. Știu că el ne veghează”, a declarat Lidia Tudor, la emisiunea „Xtra Night Show”.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, mai sinceră ca niciodată. Ce spune despre posibilitatea de a începe o nouă relație

„Am stabilit că este mai bine să stea acasă”

De la parastas a lipsit chiar Doina Vadim Tudor, soția lui Vadim Tudor, cu care a fost căsătorit 40 de ani. Lidia Tudor, fiica acestora, a declarat că mama sa a avut anumite probleme de sănătate și de aceea a ales să nu participe. Femeia s-a sfătuit cu fiicele sale și astfel au decis că cel mai bine ar fi să nu vină, având în vedere starea sa de sănătate. De asemenea, Lidia Tudor a mărturisit că ea, sora și mama sa merg în fiecare sâmbătă la cimitir. 

„A avut o problemă de sănătate și de aceea a ales să nu vină. De fapt, ne-am sfătuit împreună și am stabilit că este mai bine să stea acasă. Oricum noi în fiecare săptămână, în fiecare sâmbătă, mergem la cimitir. Este bine”, a adăugat Lidia Tudor.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Adriana Trandafir, foto facebook

Ce pensie are actrița Adriana Trandafir: „Sunt oameni față de care mă mir cum supraviețuiesc”

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO


Gabriela Ruse, victorie în calificările de la Beijing

Gabriela Elena Ruse evoluează în calificările pentru...



pixel