S-au încins spiritele la Consiliul de Eliminare de la Survivor All Stars. Reproșuri grele între concurenți
Data publicării:
Concurenții de la Survivor nu s-au mai abținut în Consiliul de Eliminare de pe 23 mai 2024.

Consiliul de eliminare din ediția de pe 23 mai de la Survivor All Stars a încins spiritele între concurenții care vor cu orice preț să ajungă în marea finală. Astfel, Sorin, fiind adesea vizat de către Zanni, care consideră că acesta este mult prea lent pe traseu și ar trebui să plece acasă, a ținut să-i evidențieze acestuia faptul că nu doar planul sportiv este important, pentru a cuceri premiul cel mare și că strategia pe care o au în continuare foștii Războinici este una cât se poate de firească. 

„Poate pentru unii e mai greu din punct e vedere sportiv, poate pentru unii psihic, și mă dau pe mine exemplu, pentru că am un copil acasă și mi-e foarte greu să nu știu nimic de el. Haide să facem clasamente din toate punctele de vedere. Dacă o luăm psihologic, trebuie să mergem la psiholog acum să ne dea note și să facem o comparație? Este un întreg pachet, este o loialitate de care pe care noi am avut-o de la începutul competiției. Acum dacă era invers situația, iar ei erau 4, iar noi 2, vrei să te cred că ai fi votat pe unul din ai tăi? Nu, ai fi dat în noi.”, a spus Sorin la Consiliul de Eliminare.

„Eu dacă le dau replică, o să sară toți pe mine, pentru că sunt mai mulți. Singura voastră valoare este că sunteți mai mulți și la vot, și la vorbă. Singura strategie este calmitatea. Aveți șmecherie că nu ați ajuns în final niciodată, vă vindeți un rinichi.”, a completat Zanni.

„Tu ești singurul care l-a luat la discuții pe Iancu. Eu cu Iancu nu fac strategii.”, i-a răspuns Sorin.

Citește și: Sorin și Zanni, scandal la Survivor All Stars: „Meriți să te duci acasă” / „Ești undeva unde nu meriți să fii”

Zanni, replică dură către Andrei Ciobanu

Intervenția avută de Andrei Ciobanu în conversație l-a făcut pe Zanni să-i arunce din nou acestuia cuvinte grele, fără să-i accepte părerile și lucrurile pe care le are de spus despre situația de față.

„Jignire ești tu, ai fost un câine cât ai fost la Faimoși, iar după la fel la Războinici.”, i-a spus Zanni lui Andrei Ciobanu.

„Asta spui tu.”, a completat Andrei Ciobanu.

VEZI și: Andrei Ciobanu și Zanni și-au aruncat replici dure la Survivor All Stars. A început bătălia pentru premiul cel mare: „Tu nu ai dreptul să vorbești”

Clasamentul performanței la Survivor All Stars

După aceste discuții aprinse, Daniel Pavel a venit și cu clasamentul sportiv realizat până în momentul de față, ce  a fost făcut în funcție de reușitele marcate de concurenți până în acest punct al competiției. Așadar, satisfacția lui Zanni a fost maximă, atunci când a auzit că se clasează pe primul loc. 

„Pe primul loc se află în acest moment Zanni. Pe al doilea loc, după el, este TJ Miles. Următoarea poziție în clasament este Iancu. Următoarea poziție este Robert. Pe poziția a cincea marcăm numele lui Andrei Ciobanu, iar apoi Sorin. Zanni, ce părere ai?”, a anunțat Daniel Pavel.

„Asta e cea mai bună replică, traseul. Toți vorbesc că sunt mai mulți, eu sunt singur, de aceea cel mai inteligent este să nu mai vorbesc, replica e traseul. Sunt oameni care se uită acasă pentru planul sportiv, apoi pentru social.”, a răspuns Zanni.

Citește și: Susținătoarea lui Zanni, discuții aprinse cu Mama Geta și cu Cătălin Măruță. Acuzațiile pe care le aduce Violeta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel