Sabina Lisievici, adevărul din spatele filmului „În așteptare”: „Este o poveste de dragoste a mamei mele”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Carmen Tănase, Sabina Lisievici și Paul Diaconescu au dezvăluit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola și DC News, povestea din spatele filmului „În așteptare”. 

Sabina Lisievici a scris, produs și regizat filmul „În așteptare”. Un proiect de suflet pentru ea, mai ales că acesta spune povestea de dragoste trăită de mama ei în ținerețe. Aceasta a fost nevoită să renunțe la bărbatul pe care îl iubea și a trăit toată viața bântuită de amintirea acestuia. 


Sabina Lisievici a dezvăluit pentru Interviurile Spectacola și DC News, cum a fost să interpreteze rolul mamei ei și cum a reacționat aceasta când a aflat că povestea ei de dragoste va fi văzută de o țară întreagă. 


„Povestea este inspirată din fapte reale. O poveste de dragoste a mamei mele. O poveste care nu știu cât a bântuit-o pe ea, dar pe mine m-a bântuit toată copilăria, pentru că se reamintea și se povestea tot timpul despre această iubire pierdută. Am crescut cu un soi de melancolie, legată de această poveste. Era ceva ce trebuia să spun. 


Cum a primit mama vestea că voi face acest film? Inițial a spus că mă dezmoștenește, dacă am de gând să intru cu bocancii în viața ei, apoi s-a mai gândit și a spus că parcă nu ar fi un lucru atât de rău. Când eram în mijlocul filmărilor mi-a spus din nou că îi violez, pur și simplu, intimitatea și că ar trebui să-mi văd de poveștile mele. Și apoi, când a văzut un montaj spre finalul filmului a fost extrem de încântată și a și plâns. Cred că s-a simțit cumva îndreptățită. Cred că se aștepta să o pun într-o lumină mult mai proastă.  Mama o iubește foarte tare pe Carmen Tănase”, a povestit Sabina Lisievici în emisiunea realizată de Georgiana Ioniță. 


Sabina Lisievici a dezvăluit că este foarte diferită de mama ei și au puține lucruri în comun. Regizoarea mărturisește că are multe de învățat de la cea care i-a dat viață și nu poate decât să îi fie recunoscătoare. 


„Eu nu am să o înțeleg niciodată pe mama și nici ea pe mine. Mama este un mister total. Ceea ce mă și bucură. Am învățat să accept relația noastră așa cum e și să o înțeleg altfel. Eu sunt un om extrovertit, ea e închisă. E altfel și mă bucur că e altfel. Am foarte multe lucruri de învățat de la ea și cred că nu am învățat nici unu la sută din ce are dânsa să îmi ofere”, a mai spus regizoarea filmului „În așteptare”. 

 

Întregul interviu puteți să îl următiți mai jos:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actori  Carmen Tănase  film  in asteptare  paul diaconescu  sabina lisievici 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel