Sabina Lisievici lua colindatul foarte în serios: „Noi nu eram ca ceilalți copii. Aveam o misiune”. Cum se pregătea actrița pentru a face „bani” de dulciuri
Data actualizării:
Data publicării:
Sabina Lisievici vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre Crăciunul din copilărie, despre cel de anul acesta, dar și despre planurile pentru 2023. Un actor muncitor și perfecționist, Sabina nu lăsa la voia întâmplării nici mersul cu colindul. Actrița ne-a povestit cum se pregătea să „facă bani” din cântat, dar și pe ce cheltuia câștigurile.

SPECTACOLA: Cum arătau Sărbătorile de iarnă în copilărie și ce tradiții ai păstrat și azi?

Sabina Lisievici: Țin minte bradul împodobit cu bomboane și hârtie creponată sau cerată ,mama care gătea mai bine și mai mult ca toate mamele din bloc, țin minte cum ma duceam în fiecare an cu colindul cu o colegă de clasă și cantam un cântec de la cenaclul Flacăra (dispărut cu mult înainte ca eu să mă nasc) în loc de colind și adăugăm și "Scoală Gazdă din Pătuț" pentru tradiționaliști dacă strâmbau din nas. Eram două copile cu o misiune. Puse pe făcut bani temeinic. Era singura noastră șansa din an să avem bani să ne dăm în caracatițe, în tiroliene sau ne luam dulciuri cu pungile. O parte îi dădeam mamei.O parte îi mâncam. O parte o țineam deoparte pentru "ceva serios". Aveam un repertoriu. Aveam un spectacol. Noi nu eram ca ceilalți copii. Aveam o misiune. Începeam din noiembrie în Ploiești și sfârșeam în ianuarie în București. Ne părea întotdeauna rău ca venea luna ianuarie.

Sabina Lisievici și Cătălin Nicolau, poveste de dragoste ca în filme: „A fost liniște la prima vedere”. Detalii exclusive de la cununia civilă / EXCLUSIV

SPECTACOLA: O amintire care a rămas întipărită în suflet?

Sabina Lisievici: Hmm... Îmi amintesc că într-un an mama mi-a luat un pix parfum, de culoare roz, și mi s-a părut cel mai  inovativ cadou existent pe pământ... M-a bucurat de doua ori. Prima oara când am crezut ca e pix ( ca și acum, iubesc instrumentele de scris și agendele) și a doua oara pentru ca m-a surprins ca era, de fapt, parfum.

 

 

SPECTACOLA: Mai crezi în Moș Crăciun? Să facem un exercițiu de imaginație.... Ce i-ai cere Moșului să-ți aducă anul acesta?

Sabina Lisievici: I-as cere să îmi aducă liniște și mai mult curaj să îmi urmez calea și visul, și să mă ajute să împart lumină in jur, prin vorba și port.

Sabina Lisievici, adevărul din spatele filmului „În așteptare”: „Este o poveste de dragoste a mamei mele”/ EXCLUSIV

SPECTACOLA: Care a fost cel mai însemnat cadou pe care l-ai primit de Crăciun?

Sabina Lisievici: Nu prea rețin cadourile, în afara de cele de suflet.


SPECTACOLA: Cum te pregătești pentru sărbătorile din acest an?

 Sabina Lisievici: Am făcut bradul, Brad natural, încă de pe 06 decembrie. O sa gătesc împreună cu soțul meu, el face cozonacii, friptura tradițională de porc și piftia, iar eu o să fac sarmale pentru prima dată. (El insistă să aibă sarmale pe masa de Crăciun). O să primim toți colindătorii (deja am început), mergem sper pe la prieteni  și pe la mama, începând cu 22 decembrie, că atunci se termină spectacolele și filmările la noi în familie, avem grija sa fie o atmosfera cât mai de Crăciun în casa și în inimile noastre și pregătim cadourile. Apoi, pe 29 decembrie ne luam un sejur extra prelungit de Revelion la căldură, în deșert. Anul acesta în Dubai.

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Sabina Lisievici / EXCLUSIV

SPECTACOLA: Ce nu ai vrea să lipsească de pe masa de Crăciun anul acesta?


 Sabina Lisievici: Piftia- Îmi aduce aminte de bunicul meu care gătea an de an excepțional. E comfort food-pentru mine.

SPECTACOLA: Într-un scenariu ideal, care ar fi persoanele cu care ți-ai dori să petreci sărbătorile?


Sabina Lisievici: Mi-aș dori ăa petrec Crăciunul cu toți cei care nu mai sunt în viată din familia mea, la o masa mare, încărcată cu vin, mâncăruri tradiționale și boardgames. Bunicii, tata, unchii, mătușa și toți cățeii pe care i-am pierdut de-a lungul anilor mei, sa stea pe lângă masa și sa își miște codița fericiți. Ar fi cea mai mare masa de Crăciun și știu ca mulți ar fi fericiți să se revadă.

SPECTACOLA: Cum ai descrie anul 2022? Cu ce te mândrești la final de an și care ar fi regretele?


 Sabina Lisievici: Am reușit sa finalizez proiectul meu de suflet, un lungmetraj pe care trebuia sa îl fac de mult. "Kingdom of Judas" va ieși la anul.

Rețeta succesului. Actrița Sabina Lisievici, la Interviurile Spectacola de weekend

 

SPECTACOLA: Ce așteptări ai de la 2023? Cu ce gânduri intri în noul an? 

Sabina Lisievici: Sănătate, putere de munca și  am niște ținte personale pe care în 2023 le voi atinge cu certitudine.

SPECTACOLA: Un mesaj pentru cititorii Spectacola:

 Sabina Lisievici: Mă bucur nespus de toți cei care ma urmăresc și îmi trimit mesaje de admirație pe Instagram. Mă măgulește atenția și iubirea pe care o primesc de la voi și promit că de acum înainte mă voi strădui să ofer mai multe proiecte și spectacole demne de urmărit. Sărbători cu bine și dragoste!


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  colind  craciun  sabina lisievici 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel