Sabina Lisievici și Cătălin Nicolau, poveste de dragoste ca în filme: „A fost liniște la prima vedere”. Detalii exclusive de la cununia civilă / EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Sabina Lisievici s-a cununat civil cu logodnicul său, actorul Cătălin Nicolau, iar în exclusivitate pentru Spectacola, actrița a dezvăluit detalii despre fericitul eveniment.

Sabina Lisievici este actriță, producător de film, designer și poet. Aceasta a reușit până acum să își clădească o carieră admirabilă, studiind actoria în America, la școala de actorie a lui Bobbie Chance & Larry Chance, pe care au urmat-o și Brad Pitt, Jennifer Aniston și Drew Barrymore. Anul acesta însă, se pare că dragostea i-a surâs mai mult ca niciodată îndrăgitei actrițe, care s-a cununat civil cu partenerul ei de viață, Cătălin Nicolau, la scurt timp după ce aceștia s-au întâlnit pentru prima dată. Locul care i-a unit pe vecie este cel în care amândoi își petrec o mare parte din timp, teatrul. Dacă Sabina Lisievici se poate mândri cu o nouă producție de excepție, Kingdom of Judas, Cătălin poate fi urmărit în cadrul celui mai nou serial de pe Pro TV, „Clanul”. În exclusivitate pentru Spectacola, actrița ne-a dezvăluit detalii despre povestea de dragoste ce pare a fi desprinsă din filme. 

„Ne-am cunoscut la teatru, în mai, în urmă cu vreo cinci luni de zile. El a făcut primul pas, normal. A curs de fiecare dată totul firesc și nici nu știu ce s-a întâmplat. Am intrat în teatru, am început să vorbim și asta a fost. Întâi am vorbit la telefon foarte mult, am avut multe lucruri de povestit, el fiind actor, ca și mine. 

Nu a fost dragoste la prima vedere, a fost liniște la prima vedere, bine la prima la vedere. A fost ceva ce căutam amândoi, ne-am recunoscut cumva. Nu a fost dragoste cu fluturi în stomac, a fost mult mai liniște, și mai bine, și mai sigur.”, a declarat Sabina Lisievici pentru Sectacola.

Cum a arătat cererea în căsătorie

„Cererea în căsătorie a venit cam la 3-4 luni, după ce ne-am cunoscut. M-a cerut într-o cafenea și l-am rugat foarte frumos să nu stea în genunchi, pentru că îmi era rușine de restul oamenilor, a avut un monolog foarte bine titluit, dar nu l-a scris dinainte, a venit natural și m-a impresionat foarte tare. Nu a fost ceva pregătit. Noi am mers să o vizităm pe mama mea în Ploiești, ne-am oprit la un mall, nici eu nu eram aranjată, nici el nu era îmbrăcat cine știe cum. Noi voiam inițial să vedem un film și am intrat mai întâi să văd o pereche de cercei într-un magazin de bijuterii și el a găsit acest inel de logodnă, foarte frumos cu 37 de diamante și în formă de lacrimă. Eu am ieșit din magazin plângând, pentru că nu m-am așteptat, simțeam niște emoții incredibil de mari, dintr-o dată. După ce am ieșit din magazin, am fost la cafea și acolo m-a cerut.”, ne-a mai dezvăluit actrița.

 

„S-a schimbat ceva după cununie”

Cununia a venit și ea la scurt timp după cerea în căsătorie, iar cei doi actori sunt de atunci și mai liniștiți și împliniți unul cu celălalt.

„Cununia am vrut să o punem pe 22, dar n-a fost să fie și a rămas pe 17, ceea ce a fost din nou un semn, pentru că noi toată relația am văzut 11 și 11, 17 și 17, tot felul de cifre repetitive și era ceva al nostru. Ceremonia civilă a fost una restrânsă, între cei mai apropiați prieteni și familie, cred că au fost 12 oameni, dar s-a simțit excepțional. Am fost relaxați și cred că asta e cel mai greu de obținut când ești tu mire sau mireasă.

E mai liniște, e bine, e siguranță. El mi-a spus că s-a schimbat ceva după cununie, în sensul că e o dragoste mai profundă, simțim la fel de puternic unul pentru celălalt, dar e așezat, nu mai e un iubit, care azi e, mâine nu mai e, e soțul și soția, e acasă, e familie... e altceva. Chiar e altceva. Am mulți prieteni care nu înțeleg conceptul acesta de căsătorie și spun că nu te leagă, ba te leagă. Trebuie să o faci, ca să înțelegi. Urmează și religioasa anul viitor, trebuie să ne decidem dacă o facem în România sau nu. Cătălin e catolic, eu ortodoxă, va trebuie să alegem, nu știm încă.”, ne-a mai dezvăluit Sabina.

 

Mai mult, Sabina ne-a dezvăluit și care este numele pe care l-a păstrat după semnarea actelor de la starea civilă.

„Am trecut și pe numele lui. Acum mă cheamă Nicolau-Lisievici. Nu am renunțat nici la numele cu care mi-am construit cariera și care mi-a adus faima, dar am păstrat ca prim nume pe al lui.”, ne-a mai dezvăluit ea.

Cum arată viața actriței pe plan profesional

„Pe plan profesional, eu tocmai ce am terminat filmarea filmului  de lungmetraj Kingdom of Judas. Intru în octombrie în postproducție. Filmul a fost filmat integral în România, a durat aproximativ doi ani de zile. L-am filmat pe bucăți, în diferite orașe din România. Am filmat cu actori români, dar este pentru piața internațională, am fost regizor și producător general.”, a conchis vedeta. 

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Sabina Lisievici / EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  casatorie  cosmin nicolau  cununie  sabina lisievici 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel