Salariul Andreei Esca, dezvăluit de Bobonete: „Eu atât zic că ia”
Data publicării:
Mihai Bobonete și Andra au dezbătut salariul Andreei Esca.

Românii au talent a adus din nou în atenția publicului în ediția de pe 5 aprilie extrem de multe numere impresionante în fața juriul, dar și publicului fidel, care urmărește celebra emisiune de la Pro TV de ani de zile. Delia Papazicu a fost fetița care nu doar că a adus un zâmbet pe buze pe fața celor 4 vedete de la masa juriului, dar i-a făcut pe aceștia să se întrebe și despre care ar fi posibilul salariu pe care îl are una dintre colegelor lor de trust. Concret, micuța a dus-o pe scenă pe Andreea Esca, jurnalista sa preferată, motiv pentru care juriul a dezbătut salariul pe care l-ar putea primi celebra prezentatoare de știri. Suma a fost de multe ori vehiculată în mediul online, însă niciodată nu s-a aflat cu exactitate cât încasează aceasta. 

Andra: Cam cât credeți că are Andreea Esca salariul? Poate știți.

Bobonete: Eu zic că între 25 și 30 de centimetri. Salariul? Scuze… Eu zic că Andreea are 35.000 de euro salariul lunar și mai are și cupoane de masă de vreo 10.000 de euro, bonuri de vacanță, da! Are și două tichete rabla și o excursie la Govora garantat, pe an. Andra știe că a săpat Măruță. Știi, ba da, știi!

Andra: De unde? Nu știu! Nu știu nici ce salariul are bărbatul meu.

Bobonete: Vulpea aia bătrână? Ăla știe exact ce salariu are, n-au fost colegi de bancă? Andi a primit toată viața lui cât a luat Esca, doar ca să nu zică! Asta e înțelegerea! I-au închis gura, i-au spus: „Andi, tu nu meriți atât, dar doar pentru liniște.”

Citește și: Ilie Șerbănescu a murit. George Simion: România e de azi mai săracă. Ieri primise Sfânta Împărtășanie

Andreea Esca a luat în calcul plecarea de la Pro TV

La un moment dat, Andreea Esca mărturisea că s-a gândit să-și lanseze propriul proiect, însă asta ar fi însemnat ca prezentatoarea să renunțe la locul său de la pupitrul știrilor Pro TV, unde este de ani buni de zile. Din acest motiv, vedeta spune că nu a luat niciodată în serios decizia de a pleca de aici și, cât despre salariu, vedeta spune că acesta este „nedeterminat”, ca și contractul de muncă. 

„Nu! Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, mărturisea Andreea Esca, în podcastul lui Marius Manole.

VEZI și: De ce și-a retras Daniel Buzdugan copiii de la școala privată: „Decât să dai bani de două ori...” / video

Cât câștigă fiica vedetei, Alexia Eram

Însăși Alexia Eram spune că nu are habar de onorariul mamei sale, chiar dacă o Românie întreagă este curioasă cu privire la acest aspect. Cu toate acestea, celebra influenceriță a vorbit despre propriul salariu pe care îl câștigă de la mama sa, întrucât este angajată la revista Andreei Esca.

„Salariul meu este de 2.500 de euro pe lună. Acum măcar știm salariul fiicei Andreei Esca. Nici eu nu știu salariul mamei. Eu am început să lucrez cu A List acum 2-3 ani. Făceam o pagină de shopping în revistă, apoi făceam din ce în ce mai multe proiecte pe partea de content creator și mai făceam o dată la câteva luni o pagină.

Momentan, acum nu mai fac nicio pagină la A List, dar tot timpul îi ajut pe partea de marketing, cu idei, pentru că eu tot timpul sunt la birou acolo. Eu lucrez de acolo, pentru că am toate actele acolo, poze, studio. Atunci lucrez cu ei pe partea asta de PR, marketing”, a mărturisit Alexia Eram, la „Drive in with Andrei Niculae”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel