Sali Levent a reacționat public, după ce Daliei i-a fost respinsă cererea de ordin de protecție. Tânăra susține că a fost bătută cu brutalitate de soțul ei: „Nu sunt atât de nenorocit”
Data actualizării:
Data publicării:
Sali Levent a reacționat public după ce instanța a respins cererea de ordin de protecție depusă de soția sa, Dalia, care l-a acuzat de violență. Actorul a negat acuzațiile și a declarat că „s-a făcut dreptate”, susținând că nu este „atât de nenorocit” cum îl percep oamenii.

Sali Levent, cunoscut din serialul „Pariu cu viața”, a fost acuzat de soția lui, Dalia, că a băut-o fără milă, chiar la două luni după nuntă. Incidentul violent ar fi avut loc chiar în mașina lui. Tânăra susține că a fost lovită cu capul, în repetate rânduri, de cotiera mașinii. Deși i-ar fi ceruit să se oprească, actorul ar fi continuat.

La un moment dat, acesta s-ar fi oprit, și-ar fi cerut scuze, ar fi sărutat-o pe frunte pe soția sa, însă ulterior a continuat să o agreseze, lovind-o, din nou, cu capul de cotiera mașinii. Traumele nu s-ar fi oprit aici. Dalia susține că actorul ar fi călcat pedala de accelerație și ar fi amenințat-o pe soția sa că va intra într-un stâlp. Tânăra în vârstă de 19 ani ar fi ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Aceasta a efectuat un tomograf și radiografii, iar medicii ar fi confirmat traume serioase.

Te-ar putea interesa și: Actorul Sali Levent din Pariu cu viața și-ar fi bătut fără milă soția, la două luni de la nuntă. Dalia a ajuns de urgență la spital / Foto

Judecătorii au respins cererea de ordin de protecție

După ce a susținut că a fost bătută fără milă de soțul ei, Dalia a decis să își facă dreptate în instanță și a cerut ordin de protecție. Cu toate acestea, decizia instanței nu a fost favorabilă. Judecătorii au respins cererea pentru emiterea unui ordin de protecție, considerând-o neîntemeiată. În plus, Dalia a fost obligată să plătească cheltuielile de judecată în valoare de 2.500 de lei, reprezentând onorariul avocatului soțului ei. Decizia poate fi contestată în apel.

„Respinge ca neîntemeiată cererea privind emiterea unui ordin de protecţie formulată de reclamanta *** împotriva pârâtului ***. Dispune avansarea din fondurile Ministerului de Justiţie către Baroul Constanţa a sumei de 575 lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu de asistenţa căruia a beneficiat reclamanta. Reţine că mandatul apărătorului desemnat din oficiu pentru pârât a încetat ca urmare a asistării de către un avocat ales, iar în raport de prevederile art. 6 din Protocolul din 08.02.2024 încheiat între Ministerul Justiţiei şi Uniunea Naţională a Barourilor din România, dispune avansarea parţială a onorariului avocatului din oficiu al pârâtului, în cuantum de 300 lei, din fondurile Ministerului Justiţiei, către Baroul Constanţa. Admite cererea pârâtului *** privind plata cheltuielilor de judecată şi obligă reclamanta *** la plata către acesta a sumei de 2.500 lei, reprezentând onorariu avocat ales. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare, cu depunerea cererii de apel la aceeaşi instanţă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 24.10.2024”, se arată în minuta instanței.

Te-ar putea interesa și: Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sali levent a reacționat public, după ce Daliei i-a fost respinsă cererea de ordin de protecție. Tânăra susține că a fost bătută cu brutalitate de soțul ei: „Nu sunt atât de nenorocit”

Sali Levent a reacționat public după ce instanța a respins cererea de ordin de protecție formulată de soția sa, Dalia, care l-a acuzat că a bătut-o cu brutalitate. Actorul a declarat că „s-a făcut dreptate”, făcând referire la decizia judecătorilor și obligarea Daliei la plata cheltuielilor de judecată. „Nu sunt atât de nenorocit cum mă crede toată lumea”, a spus Levent, subliniind că verdictul confirmă nevinovăția sa.

„Bună ziua, pe portalul Judecătoriei Constanța veți vedea respingerea a Aliei Dalia Isabele. Bineînțeles, trebuie să plătească și cheltuielile de judecată. Nu sunt ele mari, dar dreptatea s-a făcut. Nu sunt atât de nenorocit cum mă crede toată lumea”, a spus Sali levent, după decizia instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel