Salman Khan a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Crăciun. Ce s-a întâmplat cu iubitul Iuliei Vântur
Data actualizării:
Data publicării:
Chiar în ziua de Crăciun, Salman Khan a trecut prin momente dificile.  Actorul a ajuns de urgență la spital.

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete, atât din România, cât și din India. Chiar dacă în România se bucura de un succes imens, Iulia Vântur a decis să plece în India pentru a lua totul de la zero. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de superstarul Indiei, Salman Khan.

Vedeta de la Bollywood Salman Khan a povestit că a fost muşcat de un şarpe în ziua de Crăciun.

Copilul teribil al cinema-ului indian şi obiectul unui adevărat cult în ţara sa natală, actorul în vârstă de 56 de ani le-a povestit luni jurnaliştilor că a fost muşcat în două rânduri de un şarpe pe care încerca să-l alunge din casa sa de la ţară situată în apropiere de Mumbai.

Înarmat cu un băţ, ''am ridicat delicat şarpele şi l-am scos afară după care acesta s-a încolăcit în jurul băţului şi a început să se tragă în sus''.

Sătenii au început imediat ''să strige 'spital, spital, spital' (...) Se crease o agitaţie atât de mare, şarpele era puţin veninos şi m-a muşcat din nou''.

După ce a ajuns la spital, actorului i-a fost administrat un ser antivenin, a fost ţinut sub observaţie şi externat după şase ore.

În ciuda controverselor, Khan este una dintre cele mai mari celebrităţi de la Bollywood.

Actorul a fost găsit vinovat de moartea unui om al străzii pe care l-a accidentat cu maşina în 2002. Starul a fost apoi achitat.

În 2018 a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea ilegală a unor animale din specii protejate în urmă cu 20 de ani, acuzaţii pe care actorul le-a negat.

Khan a precizat că şarpele care l-a muşcat a fost eliberat în sălbăticie.

În India s-au înregistrat anual circa 58.000 de decese ca urmare a muşcăturilor de şarpe - echivalentul a 160 pe zi - în perioada 2000-2019, potrivit unui studiu publicat anul trecut, notează Agerpres.

 

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan

 

Iulia Vântur a revenit în România în urmă cu câteva luni, iar fanii se întrebau ce se întâmplă cu relația ei cu marele actor indian. Internauții o întrebau adesea dacă nu cumva iubirea lor s-a sfârșit din cauza distanței.  Invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Iulia Vântur a decis să pună punct specilațiilor. 


„Fie ploaie, fie vânt, noi aici suntem! Da, mă întorc pentru că trebuie să mă întorc. Și pentru că am și treabă, intenționăm să filmăm la începutul lui august. El filmează deja. Am avut motive pentru care am fost aici și pentru care încă mai sunt aici. Și se înțelege, e înțelegător”, a precizat Iulia Vântur la KanalD. 


Iulia Vântur spune că Salman Khan a învățat-o cum poate obține succesul la Bollywood: „Să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”. 


Legat de relația ei cu faimosul Salman Khan, blondina spune că se potrivesc mult pe plan profesional, având „același vibe creativ”.  ulia Vântur susține că după vârsta de 30 de ani a simțit o presiune din partea familiei atunci când venea vorba despre căsătorie și copii. Aceasta spune că își dorește doar fericire, iar întemeierea unei familii nu este o prioritate.


„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA!.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: salman khan  sarpe  spital 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel