Sanda Ladoși: „Eu sunt mama scorpie”. Artista are mari neînțelegeri cu copiii ei
Data actualizării:
Data publicării:
Sanda Ladoși este mamă de adolescenți și spune că are foarte multe certuri cu copiii ei. 

Sanda Ladoși este o prezență tot mai rară, în ultima vreme. Invitată în emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, artista a dezvăluit că a simțit nevoia unei pauze. Ea i-a cerut scuze lui Cătălin Măruță pentru că a refuzat nenumărate invitații pe care acesta i le-a lansat și spune că nu este pentru prima dată când se retrage din spațiul public. 

Vedeta a renunțat la muzică de câteva ori. Prima dată în 2007, când s-a născut fiul ei, apoi în 2009, când s-a născut fiica ei. De câțiva ani, artista a renunțat la muzică și a îmbrățisat o nouă activitate: lumea circului. În 2017, Sanda Ladoși a devenit director adjunct al Circului Metropolitan din București. 

Sanda Ladoși: Tata nu cred că a fost foarte încântat de drumul pe care l-am urmat


„Am avut câteva momente în viață, nu a fost unul singur, au fost mai multe.  Unul a fost foarte important și a fost legat de copiii mei, foarte justificată.  Nu știu dacă am procedat corect sau nu, probabil față de cariera mea nu am procedat corect, dar față de copiii mei da. 

De la vârsta de 17 ani, când am ieșit oarecum public, în zona aceasta muzicală, am mers pe principiul că dacă Dumnezeu mi-a dat acest drum și eu trebuie să îl urmezi, îl voi urma, indiferent că mă agit eu foarte tare sau nu. Și asta s-a adeverit. Eu am stat foarte mulți ani acasă, lângă copii, și am zis că dacă mai am ceva de spus, după anii ăștia, voi spune, dacă nu, nu. Asta este, e foarte simplu.

Niciodată nu aș fi crezut că  muzica va fi va deveni sursa mea de venit, că va fi sursa mea de existență, pentru că provin dintr-o familie de profesori, cu o viață foarte disciplinată, tatăl meu a fost militar și știi cum e în zona asta, este foarte multă rigoare, părinții mei, mamă mai puțin, mama m-a îndrumat în meseria asta, dar tatăl meu, Dumnezeu să îl odihnească, a plecat la o vârstă tânără, nu cred că a fost foarte încântat de drumul pe care l-am urmat. 

Sanda Ladoși este învățătoare la bază

Artista a studiat pedagogia și își dorea să pornească pe acest drum, însă viața avea pregătită altă carte pentru ea. 

„Doamna învățătoare care nu a profesat nici măcar o zi”, a fost remarca lui Cătălin Măruță. 

Am fost colegă cu mama câteva ore. Am o nostalgie. pentru că mie mi-a plăcut, a fost o alegere care mi-a fost dragă. Oarecum am fost și influențată de familie, dar mi-am dorit, iubeam foarte tare copiii, eu de foarte tânără îmi doresc copii, au venit târziu în viața mea și îi mulțumesc lui Dumnezeu că au venit. Dar probabil că acesta a fost drumul. 

De asta spun că este bine și este foarte important să muncim cu dedicație și cu seriozitate și cu consecvență în tot ceea ce ne alegem în viață, dar nu sunt de principiu de a da coate în gură pentru a ajunge în față. Eu  nu sunt genul și merg pe principiul că undeva există un traseu al fiecăruia pe care trebuie să îl urmăm, care nu deranjează pe ceilalți, decât dacă doresc eu, și că urmând cu echilibru traseul, până la urmă nu are ce să iasă rău dacă ești muncitor”, a mai spus artista.

Certuri cu copiii adolescenți

Artista spune că vârsta copiilor ei îi dau mari bătăi de cap. Ioana are 13 ani, iar Bogdan 15. Vedeta spune că are mari probleme cu cei doi adolescenți și se consideră o mamă scorpie, asta pentru că încearcă să-și disciplineze copiii.  

„Copiii mei sunt la o vârstă simpatică. Sunt adolescenți amândoi. A început distracția.  Adolescența este solicitantă și nu pot să îți spun decât „multă răbdare”, dar nu îți este întotdeauna. La un dat Ia am zis fetei mele: „Ioana, nu știu cum Dumnezeu să reușești să scoți tot ce e mai rău din mine” și tremuram așa, pentru că nu sunt cu violența.

La un moment dat te epuizează cred. Eu mi-am asumat, ca părinte, statutul de mama „bitch”. sunt scorpie. Eu sunt mama scorpie. 

Sanda Ladoși: Viața e o provocare care te duce de la agonie la extaz 

Sufăr după propria mea zodie,  sunt Capricorn, sunt disciplinată, sunt cu picioarele pe pământ, sunt așa cum sunt eu, cum m-a lăsat Dumnezeu. Nenorocirea este, cu ghilimelele de rigoare, că amândoi copiii mei sunt vărsători, aerieni. Asta e zodia, e minunată zodia, ei nu au nicio vină. Viața e o provocare care te duce de la agonie la extaz 

Adică nu merge fără reguli la mine, și asta voiam să îți spun, că dacă nu am zis de 200 de ori pe zi „puneți papucii în picioare, puneți șosetele, nu freca șosetele albe că trebuie să le freci”,  apoi o pun pe fiică-mea să spele șosetele ca să înțeleagă ce înseamnă efortul, nu știu cât părinții au nervii ăștia, să facă chestia asta în fiecare zi, de două trei sute de ochi același lucru, asta mă disperă.  De ce același lucru să-l spunem de atâtea ori. 
Eu merg pe principiul că undeva, cândva, va avea rezonanță.

Cu fata am meciurile mai mari, cu Ionica mea pentru că are personalitatea mult mai puternică, e clar că cu ea am mai multe meciuri de dus, dar nu regret. pentru că amândoi sunt minunați, chiar am doi copii minunați, să nu se înțeleagă că mă plâng, Doamne ferește”

Dar știi cum, e dacă stau să mă gândesc că ea tot timpul îmi zice și îmi reproșează „mamă dar de ce ne luăm noi de la chestii din astea mărunte?”. Pentru că aceste chestii mărunte o să le influențeze pe cele mari, pentru că ține de disciplină. La un moment dat se văd rezultatele, dar asta zic și repet, mulți nervi, multă răbdare și multă înțelepciune, ceea ce de multe ori ne lipsește, indiferent de cât de grozavi ne-am crede”, a mai spus artista.  


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  copii  fiica  muzica  sanda ladosi 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel