Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”
Data publicării:
Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a dezvăluit motivul pentru care Andreea Antonescu, fosta colegă de trupă a fiice sale, nu a fost prezentă la marele concert și nu a urcat pe scenă pentru a interpreta împreună celebrele piese ale trupei „André”.

Andreea Bălan a susținut un concert de proporții la Sala Palatului. Artista a urcat pe scenă și a făcut un show uimitor, cu invitați pe măsură. Alături de ea au cântat mai mulți colegi de breaslă, printre care Liviu Teodorescu, Mira, Aurelian Temișan și Iuliana Beregoi. Pe lângă întregul spectacol care a fost cu adevărat uimitor, cântăreața pregătindu-se cu câteva luni bune înainte, a avut loc și un moment extrem de emoționant, atât pentru ea, cât și pentru oamenii din sală. Cântăreața l-a chemat pe scenă pe tatăl ei, alături de care a și cântat. 

Mulți dintre cei prezenți la concertul artistei s-au așteptat ca pe scenă să urce și Andreea Antonescu, mai ales că Andreea Bălan a cântat și câteva piese ale celebrei trupe André. Acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că artista a ales să cânte melodiile alături de două tinere cântărețe.

„Între ele s-a tăiat filmul”

Tatăl Andreei Bălan, Săndel Bălan, a clarificat situația și a dezvăluit motivul pentru care fiica sa a ales să nu o cheme pe fosta ei colegă de trupă la marele concert. Fostul impresar și compozitor al trupei André a precizat că după neînțelegerile din cadrul emisiunii „America Express”, cele două au ales să rupă orice legătură. Astfel, artista a considerat că cel mai bine este ca Andreea Antonescu să nu participe și a cântat alături de două tinere artiste alese în urma unui casting.

„Da, n-a fost pe scenă. S-au certat la „America Express”, au și vorbit despre acele neînțelegeri. Când s-au întors acasă, între ele s-a tăiat filmul. Dar, sunt problemele lor, nu mă bag. A cântat alături de două puștoaice, făcuse casting înainte. În rest, fiica mea a interpretat cântecele ei, din repertoriul solo, după despărțirea de Andre”, a declarat Săndel Bălan, pentru Click.ro.

Te-ar putea interesa și: Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

„S-a terminat și în sufletul meu”

În urmă cu ceva timp, Andreea Bălan a fost invitată în cadrul podcastului lui Bursucu', acolo unde a vorbit despre ruptura definitivă dintre ea și Andreea Antonescu. Anul trecut, cele două cântărețe au participat împreună la emisiunea „America Express”, unde au câștigat locul doi. Cu toate acestea, faptul că au petrecut atât de mult timp împreună le-a făcut să își aducă aminte de perioada în care erau doar niște copile, dar care le-a creat câteva traume serioase. Andreea Bălan a mărturisit că stând zi și noapte împreună, s-a simțit din nou fetița de 13 ani care nu face ceea ce îi place. Astfel, când show-ul s-a terminat, în sufletul artistei a luat sfârșit și capitolul „André”.

„Am simțit acea fetiță de 13 ani din André, care din nou face ceva ce nu-i place și din nou sunt cu persoana sau cu energia persoanelor care la vremea respectivă m-au supărat. Și mi-era greu și voiam să plec. Dacă am stat 24 din 24 am avut toate discuțiile. Și am plâns una pe umărul celeilalte și ea mi-a spus: „Știi că n-a fost vina mea, așa a fost să fie. Că și tatăl meu era într-un fel, și tatăl tău într-un fel și eram puse acolo și eu am înțeles”. Adică, am iertat. Dar când s-a terminat America Express, s-a terminat și în sufletul meu”, a povestit artista, în cadrul podcastului „un PODCAST mișto By Bursucu'".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor

Sursă foto: Captură foto Instagram Ioana Ginghină

Ioana Ginghină și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Cristi Pitulice: „Nu mă simțeam la locul meu, era o nesiguranță”




pixel