Sânziana Buruiană a împlinit 40 de ani! Alături de cine a petrecut vedeta
Data actualizării:
Data publicării:
Sânziana Buruiană a împlinit 40 de ani! Iată cum a sărbătorit vedeta!

Sânziana Buruiană, cunoscuta asistentă TV, influenceriță și mamă a două fetițe minunate, și-a serbat ieri, 26 iunie, ziua de naștere. Anul acesta, Sânziana a împlinit 40 de ani și a marcat această zi specială printr-o petrecere la piscină.

Sânziana Buruiană a schimbat prefixul

Fetițele ei, Izabela și Antonia, i-au pregătit cadouri și surprize emoționante, demonstrând dragostea și aprecierea lor pentru mama lor. Sânziana a împărtășit momente din petrecerea aniversară pe rețelele de socializare, exprimându-și recunoștința pentru cei dragi și pentru tot ce are în viață.

Dacă în urmă cu ceva ani, Sânziana prefera petrecerile fastuoase, cu mulți invitați, de această dată, mamă a două fetițe a ales o petrecere discretă, cu familia. Vedeta a avut un tort demn de prințesă, în care a suflat alături de fiicele sale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de izabela_zuluf (@sanziana_buruiana_zuluf)

Te-ar putea interesa și: Decizia surprinzătoare luată de Sânziana Buruiană în căsnicia sa

Sânziana Buruiană a dat din casă. Ce obicei de-al blondinei îl enervează la culme pe soțul ei

Sânziana Buruiană a dezvăluit că soțul ei, Nicolae Zuluf, are uneori obiecții legate de alegerile sale vestimentare. Fosta asistentă TV a mărturisit că preferă să poarte fuste scurte atunci când iese din casă, dar acest lucru îl enervează la culme pe soțul său.

„Mai zice câteodată când ies afară «Unde te duci cu fusta asta atât de scurtă?!». Așa plec eu dimineața din casă. Înainte plecam seara, la club. Nu am tot timpul fustițe scurte când mă duc să le duc pe fete. Câteodată abia apuc să pun un trening pe mine. Abia apuci să îți faci un coc în vârful capului. Nu ai nici cum să întârzii. Traficul din București e destul de aglomerat.

După-amiaza reușim să stăm și noi împreună. Secretul este să îți fie și un pic dor, nu să-l sufoci pe celălalt. La începutul unei relații vrei să stai non stop cu soțul, pentru că nu ai copil, dar când intervin copiii nu mai poți să petreci la fel de mult timp. Cred că și ăsta e un secret”, a spus Sânziana Buruiană la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a recunoscut că fetele ei îi calcă pe urme. Deși încă au vârste fragede, fetele Sânzianei sunt foarte selective atunci când vine vorba de vestimentația lor.

„Mai ușor îmi este să le trezesc pe fete decât să le îmbrac. Sunt foarte pretențioase. Cam jumătate de oră durează să îmbrac o fetiță. Norocul meu este că cea mare a început să-și aleagă singură ținutele. Pe cea mică trebuie să o aranjez eu, să-i fac codițe. Este o muncă. La băieți probabil este mai ușor, dar fetele au pretenții”, a precizat Sânziana Buruiană.

Te-ar putea interesa și: Sânziana Buruiană alăptează de 8 ani fără oprire. Deși are probleme de sănătate, fosta asistentă TV nu vrea să se oprească

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta




pixel