Sânziana Buruiană, despre relația cu soțul ei: „Bărbatul ideal este un bărbat credincios”
Data publicării:
Sânziana Buruiană trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicolae Zuluf, cu care are două fetițe superbe. Ce spune vedeta despre căsnicia lor?

Sânziana Buruiană este o femeie fericită din toate punctele de vedere. Are o căsnicie solidă și două fetițe minunate. Chiar dacă au trecut și prin momente mai puțin plăcute, vedeta și soțul ei s-au susținut reciproc și au trecut cu bine peste toate încercările. Blondina a dezvlăuit care este secretul unei relații fericite:


„Cred că cel mai mult ne ține împreună faptul că el este un om credincios, este un om care are frică de Dumnezeu. este un bărbat care pune preț pe lucrurile acestea. Bărbatul ideal este un bărbat credincios, pentru că acela nu te va înșela, nu te va părăsi indiferent de greutăți”, a spus Sânziana Buruiană la Antena Stars.


Vedeta este împreună cu soțul ei din anul 2014 și susține că a găsit mereu înțelegere în partenerul de viață. Blondina are o relație foarte bună și cu socrii ei, care o ajută să aibă grijă de cele două fetițe. 


„Este important să ai lângă tine un om credincios pentru că altfel relațiile se destramă. La prima greutate, când apare un copil, mulți fug și se sperie pentru că nu mai poți să-i acorzi soțului aceeași atenție. Când mai apar și problemele de sănătate în familie este foarte greu. Am avut noroc să fie un om cu capul pe umeri și să înțeleagă aceste situații”, a mai spus vedeta.


Anul acesta familia vedetei s-a mărit, Sânziana a devenit mamă pentru a doua oară. Despre secretul unei căsnicii fericite, Sânziana spune că nu dă sfaturi, deși ei au găsit formula armoniei.


„Nu cred că există un secret al unei căsnicii minunate pentru că pentru că fiecare dintre noi percepem fericirea într-un mod diferit. Ceea ce mă face pe mine fericită, nu stiu daca îi face fericiți și pe alții, însă stiu doar că atunci când iți alegi un bărbat credincios și nu l alegi după avere, ai toate șansele să cunoști fericirea și liniștea sufletească. Căsnicia noastră a trecut de nivelul certurilor din gelozie acum avem alte priorități, cum ar fi creșterea celor mici. La început însă a contat maturitatea lui de a mă atunci când aveam cate o supărare copilărească și faptul că a stabilit niște reguli prin care să eliminăm certurile inutile”, spunea Sânziana, în urmă cu ceva timp, pentru Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: relatie  sanziana buruiana  vedete 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar




pixel