Sânziana Buruiană, luată la rost de soțul ei din cauza vestimentației. Ce îi spune Nicolae Zuluf când iese din casă: „Așa plec eu!”
Data publicării:
Sânziana Buruiană a dezvăluit recent că soțul ei o ceartă uneori din cauza ținutelor îndrăznețe pe care le poartă. Vedeta a vorbit despre aceste momente și despre ce-i spune Nicolae Zuluf atunci când iese din casă. 

Sânziana Buruiană trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Nicolae Zuluf. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și au împreună două fetițe, Isabela, în vârstă de 8 ani și Antonia, de 4 ani. Recent, blondina a făcut o serie de dezvăluiri despre căsnicia ei.

Sânziana Buruiană, luată la rost de soțul ei din cauza vestimentației. Ce îi spune Nicolae Zuluf când iese din casă

Sânziana Buruiană a mărturisit că soțul o mai ceartă uneori din cauza vestimentației cu care iese din casă. Blondina a povestit că, deși preferă să poarte fuste scurte atunci când pleacă de acasă, Nicolae Zuluf nu este întotdeauna de acord și o întreabă unde pleacă îmbrăcată astfel.

„Mai zice câteodată când ies afară «Unde te duci cu fusta asta atât de scurtă?!». Așa plec eu dimineața din casă. Înainte plecam seara, la club. Nu am tot timpul fustițe scurte când mă duc să le duc pe fete. Câteodată abia apuc să pun un trening pe mine. Abia apuci să îți faci un coc în vârful capului. Nu ai nici cum să întârzii. Traficul din București e destul de aglomerat.

După-amiaza reușim să stăm și noi împreună. Secretul este să îți fie și un pic dor, nu să-l sufoci pe celălalt. La începutul unei relații vrei să stai non stop cu soțul, pentru că nu ai copil, dar când intervin copiii nu mai poți să petreci la fel de mult timp. Cred că și ăsta e un secret”, a spus Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri incredibile despre relația cu mama sa. Ce îi reproșează cea care i-a dat viață: „Îmi spune tot timpul”

„La băieți probabil este mai ușor, dar fetele au pretenții”

Ea a vorbit și despre provocările zilnice ale rolului de mamă, menționând cât de dificil este să-și îmbrace fetițele dimineața „Mai ușor îmi este să le trezesc pe fete decât să le îmbrac. Sunt foarte pretențioase. Cam jumătate de oră durează să îmbrac o fetiță. Norocul meu este că cea mare a început să-și aleagă singură ținutele. Pe cea mică trebuie să o aranjez eu, să-i fac codițe. Este o muncă. La băieți probabil este mai ușor, dar fetele au pretenții”, a precizat Sânziana Buruiană.

Te-ar putea interesa și: Anda Adam și Yosif Mohaci, nuntă cu 500 de invitați. Unde va avea loc petrecerea: „Nu va fi într-un restaurant. Va fi atipică”

Sânziana Buruiană revine în lumea mondenă: „E momentul să revin și eu la evenimentele mele”

Acum, având în vedere că fetițele au crescut, Sânziana Buruiană a anunțat că vrea să se întoarcă la evenimentele mondene, de unde a lipsit o lungă perioadă de timp.

„Acum e momentul să ne gândin și la noi, pentru că ele cât de cât au crescut și e momentul să revin și eu la evenimentele mele. Am timp liber acum. În sfârșit. Mi-am dedicat destul de mulți ani lor și cred că e momentul să îmi dedic timpul și pentru mine, și pentru soț”, a declarat Sânziana Buruiană.

Te-ar putea interesa și: Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel