Șapte lucruri pentru care nu este nevoie să-ți ceri scuze. Lidia Fecioru: „Fiecare face ce vrea. Nu poți să impui omului”
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele șapte lucruri pentru care nu trebuie să ne cerem scuze.

Lidia Fecioru a vorbit în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” despre cele șapte lucruri pentru care nu trebuie să ne cerem scuze șii pentru care nu trebuie să dăm nimănui explicații.

1. Căsătoria

„Se începe de la statutul relației. Ești într-o relație? Dar de ce nu ești într-o relație? Când te măriți? De ce nu te măriți? Dar când te măriți? Păi dacă îl ai, de ce nu te măriți? Și pentru chestia asta trebuie să-mi cer eu scuze că nu m-am măritat? Sau să începi să găsești scuze că de ce nu te-ai măritat”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.

2. Copiii

„Al doilea lucru: nu e treaba de nimănui ce faci, dacă faci sau nu faci copii. Dar de ce nu faci un copil? Dar când îl faci? V-ați căsătorit deja și de ce nu faceți un copil? Și uite așa e aceeași chestie, este viața fiecăruia. Fiecare face ce vrea el. Nu poți să impui omului. Omul știe când vrea, poate că vrea și nu poate și tu îi atingi cea mai dureroasă parte a lui. Poate că vrea unu, dar celălalt nu vrea și este între ciocan și nicovală. Dacă vrem să băgăm pe cineva în nervi și să pierdem prieteni, atunci poți să-i zici chestiile astea de două ori și la revedere”, a spus Lidia Fecioru.

3. Femeile puternice

„Femeile puternice nu dau explicații despre viața lor sexuală. Aici e o altă chestie. Sunt unele care spun: băi, dar la noi există de două ori pe săptămână, se știe regula, e bătută în cuie, e lege de carte. Poate una are fiecare zi, deci trebuie să dai raportul prin sat sau prin cartier. Femeile mai discută chestia asta, mai zic. Bărbații vorbesc despre femei când sunt doar bărbați și femeile vorbesc despre bărbați când sunt doar femei. Nu există femei să vorbească numai despre pantofi”, a declarat Lidia Fecioru.

Te-ar putea interesa și: Semnele care îți arată că ești în relația nepotrivită. Lidia Fecioru: „Dacă simţim chestiile astea trebuie să vorbim, să discutăm”

4. Nivelul de succes nu este treaba nimănui

„Niciodată să nu îți ceri scuze pentru cât timp îți dedici vieții tale profesionale, de carieră. De fapt, acestea sunt subiecte pe care să nu le abordăm cu oamenii, ca să nu fie nevoiți să ne răspundă urât sau deloc”, a precizat Lidia Fecioru.

5. Rutina ta de înfrumusețare sau lipsa ei

„Nu putem să-i dăm sfat unei persoane, știi, ai putea să te operezi, că tu nu-ți faci nicio operație. Uite, ai posibilitatea, de ce nu te operezi? De ce nu-ți faci ajustări? Nu întrebăm, mai ales atunci când avem o prietenă mai plinuță. 

Dar tu când ai de gând să slăbești? Poate că ea nu vrea, poate că vrea, dar nu poate, poate că așa este organismul ei și tu o lovești unde o doare cel mai tare”, a spus Lidia Fecioru.

6. Femeile puternice nu-și cer scuze pentru cum se îmbracă

„Ceea ce purtăm poate influența împrejurul nostru, lumea. Te întâlnește după cum ești îmbrăcat și te conduce după cum gândești. Deci haina nu-l face pe om, omul face haina. Dar, de multe ori, prima impresie este importantă”, a precizat Lidia Fecioru.

7. Să nu facem observație nimănui pentru corpul pe care îl are

„Corpul tău este împreună cu tine 24 din 24 și, în timp ce oamenii din împrejur vin și pleacă, așa că iubește-ți corpul așa cum este el și nu-ți cere scuze niciodată”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop

Horoscop 17 iunie 2024. Zodia care va avea o zi bună

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul zilei de...


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador și Oana Ciocan, anunț surprinzător despre relația lor. Hotărârea pe care au luat-o la câteva luni de când s-au decis să formeze un cuplu

Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv

Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Cât de mult seamănă Răzvan Simion cu tatăl său. Imagine rară cu părinții prezentatorului TV

Sursă foto: Maria Vigheciu/Youtube

Ileana Sterp, mărturisiri neașteptate din căsnicia sa. Nu credea niciodată că se va căsători cu un bărbat ca soțului ei

Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram

Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere

Geta Sterp, Daniela Iliescu/ Instagram

În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

Kanal D

Finala Insula de 1 milion. Cosmin Cernat, interviu pentru Spectacola: A fost cea mai mare provocare

Sursă foto: Iamspeak/Instagram

Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”

Captură video: YouTube/a7tv. Sursa foto: Instagram/Connect-R

Oana Roman a spus-o fără menajamente, după concertul susținut de Connect-R: „Vă rog să observați cum poartă acest costum” / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor
Horoscop 17 iunie 2024. Zodia care va avea o zi bună

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul zilei de...

pixel