Sara Onoriu, mărturii care îți dau fiori. Ce i-a spus Gabi Luncă înainte să moară. "Regret nespus că am trecut cu vederea"
Sara Onoriu, fiica artistei Gabi Luncă, susține că mama ei avertizat-o cu câteva luni înainte că în curând va muri.

"Eu chiar am mai întrebat-o de moarte și mama mereu îmi spune că nu vrea să moară, că vrea să mai trăiască. În ultimele două luni, de abia acum realizez, de când ea a plecat la Domnul, în ultimele două luni mi-a zis de foarte multe ori, poate de 10 ori... Mi zis stând pe pat: "Ai să vii aici, ai să te uiți aici, ai să vezi că nu sunt eu și ai să plângi". Nu am băgat de seamă. I-am spus să nu mai spună lucrurile astea.

De vreo două ori chiar a plâns și mă gândeam că poate are nevoie de mai multă atenție. De ce spune lucrurile astea? Regret nespus că am trecut cu vederea lucrurile astea. Poate aș fi putut să stau mai mult cu ea, dar mă liniștește gândul și eu nu mă pot învinui și nu învinuiesc nici boala asta, pentru că mă gândesc că așa a vrut Dumnezeu. Zilele noastre sunt scrise de Dumnezeu și atunci nici măcar o secundă nu ar mai fi putut să stea pe pământul ăsta. (...) Când mergeam la ea, mă uitam într-o oglindă care îmi plăcea mult. În ultimele două luni mi-a zis: "Ți-aș da-o, dar știi că mama nu vede prea bine și asta mă ajută. O folosesc eu acum și după aia o iei tu". Da așa mi-ai zis-o, de parcă în curând va fi a mea. Atunci nu am băgat de seamă.", a declarat Sara Onoriu la RealitateaPlus, potrivit DC NEWS.

Autor: Romina Băluță | Dată: 07 apr, 22:37

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat