Sarah Jessica Parker nu vrea să "arate mai tânără". Cum își îngrijește vedeta pielea, la 58 de ani
Data publicării:
Sarah Jessica Parker, în vârstă de 58 de ani, vorbește deschis despre eforturile pe care le face pentru a-și păstra pielea tânără și sănătoasă. 

Sarah Jessica Parker  dezvăluie cum arată rutina ei de îngrijire a pielii.

Vedeta în vârstă de 58 de ani a declarat pentru  Prevention că nu are "niciun interes" în a "arăta mai tânără".


Iscusința lui Sarah Jessica Parker în materie de îngrijire a pielii nu cunoaște limite. Vedeta a petrecut nenumărate ore cu make-up artiști, transformându-se în Carrie Bradshaw în And Just Like That... (și în Sex and the City cu ani înainte), absorbind sfaturi de îngrijire a pielii pe parcurs. Deși își creditează dermatologul și cosmeticele pentru că au ajutat-o să-și perfecționeze rutina de îngrijire a pielii, relația vedetei cu pielea s-a schimbat pe măsură ce a înaintat în vârstă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SJP (@sarahjessicaparker)

"Este important pentru mine ca cineva să se ocupe de pielea mea, față de cineva care spune "te pot face mai tânără"", a declarat Parker pentru Prevention. "Ceea ce nu mă interesează și nu este o realitate." Actrița spune că lucrul cu artiști de machiaj experimentați, faptul că are un dermatolog în care are încredere și pur și simplu își cunoaște mai bine pielea în timp o ajută să vadă rezultatele și își menține pielea strălucitoare.


Actrița în vârstă de 58 de ani are o abordare inedită a îngrijirii pielii, învățând despre tenul ei și luând măsuri pentru a-l proteja - ceea ce nu a fost întotdeauna cazul. Născută într-o familie cu opt copii (și fiind o înotătoare pasionată), ea spune că accesul la crema de protecție solară nu a fost întotdeauna garantat. "Cred că atunci când ești mai tânăr nu-ți faci timp să încerci să înțelegi mai bine știința [îngrijirii pielii]", spune Parker. "Pur și simplu nu știi atât de multe; nu există nicio preocupare".

 

În timp ce Parker recunoaște că a renunțat la crema de protecție solară în trecut, ea spune că a devenit mult mai vigilentă în ultimii 10 - 15 ani. În prezent, vedeta spune că relația ei cu îngrijirea pielii este "mai serioasă decât a fost vreodată". Între timp și faptul că a avut copii cu diferite tipuri de piele, Parker spune că a devenit mai atentă la protecția solară și la arsurile solare.


Folosește retinol frecvent

Pe lângă faptul că își protejează pielea de razele UV dăunătoare, vedeta spune că tipurile de produse pe care le folosește s-au schimbat de-a lungul anilor. 


Acum, ea a adăugat retinol la rutina ei. "Am o piele sensibilă", spune Parker, recunoscând că inițial a crezut că puternicul ingredient de îngrijire a pielii va provoca o reacție. "Obișnuiam să cred că lucrurile de corecție erau intimidante pentru că nu știam care va fi reacția [pielii] mele".

 


De asemenea, actrița consideră că relația sa cu produsele cosmetice și "citirea materialului" au ajutat-o să înțeleagă mai bine beneficiile retinolului (care includ tratarea daunelor provocate de razele UV, netezirea pielii, combaterea acneei și chiar ajutarea la uniformizarea decolorării pielii). Dacă sunteți, de asemenea, îngrijorată de iritații ca Parker, există o mulțime de retinoli pentru pielea sensibilă din care puteți alege.

Dar cum contracarează actrița efectele de uscare ale retinolului și cum își menține tenul strălucitor? Potrivit unei postări pe Instagram, ea folosește un ser care conține patru tipuri de acid hialuronic, care reține hidratarea și îi oferă o piele hidratată și radiantă.

Dar, la sfârșitul zilei, vedeta își păstrează rutina de îngrijire a pielii simplă. Ea rămâne la preferatele ei din motive logistice care sunt atât de ușor de înțeles. "Încerc să nu mă las sedusă de o mulțime de recomandări, pentru că devin confuză pentru mine", spune Parker. "Pur și simplu nu vreau să petrec atât de mult timp cu ea și nu vreau ca baia mea să fie dominată de nenumărate tuburi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: and just like that  piele  sarah jessica parker  sex and the city  ten  Vârstă 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel