„Șase zile nu am mâncat nimic”. Mihai Trăistariu, dietă extremă: „Mă înțepau organele, ficatul, pancreasul și mă durea spatele”
Data publicării:
Mihai Trăistariu a urmat o dietă draconică, prin care a reușit să slăbească 10 kilograme.

Mihai Trăistariu spune că pandemia l-a lovit și la capitolul imagine, nu doar în finanțe. Artistul, care face și afaceri în zona de închiriere imobiliară, de câțiva ani, s-a ales cu câteva kilograme în plus, în perioada pandemiei. Lipsa concertelor și a activităților fizice și-au lăsat amprenta asupra trupului său, iar cântărețul a decis să ia măsuri drastice, după ce cântarul i-a arătat cu 20 de kilograme în plus.

„Aș vrea să ajung la 58 de kilograme. La Eurovision, în 2006, aveam 53 de kilograme pe scenă și s-a văzut foarte bine. Acela este standardul meu. Pe 3 ianuarie, anul ăsta, m-am cântărit și aveam 72 de kilograme, era prea mult. Mă înțepau organele, ficatul, pancreasul și mă durea spatele. M-am îngrășat aproape 20 de kilograme”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Playtech Știri.

 

Șase zile nu a mâncat nimic


 Artistul a urmat o dietă extremă și spune că deși a scăpat deja de 10 kilograme, are de gând să continue regimul, pentru a ajunge la greutatea de 58 de kilograme. 

 

„M-am apucat de slăbit. Am început să fac sală. Cam șase zile nu am mâncat nimic, am băut doar apă, dar acum mănânc o masă pe zi. Am avut o iubită care slăbea doar prin înfometare și am ținut minte de la ea.

Altfel nu aveam răbdare să slăbesc prin diete. Iată că în trei luni am slăbit 10 kilograme, dar tot mai am puțină burtică. Am 62 de kilograme și vreau să ajung la 58, deci mai trebuie să slăbesc patru kilograme” a spus solistul pentru Playtech Știri.

Mihai Trăistariu, motivul pentru care a refuzat participarea la „Survivor România”: „Mă puneau să mă iau la harță cu cineva. Te roagă producătorii”

Mihai Trăistariu, planuri mărețe pentru anul 2023

Mihai Trăistariu a recunoscut că pandemia l-a speriat destul de tare, însă s-a mobilizat și a reușit să-și pună pe picioare câteva afaceri. Într-un interviu, acordat în exclusivitate pentru Spectacola, artistul a dezvăluit cum a fost anul 2022 pentru el, dar și ce își dorește de la anul care tocmai a sosit. 

„Pentru mine, anul 2022 a fost cel mai bun an din pandemie, pentru că pandemia ne-a dat rău peste cap și m-a speriat foarte tare, dar m-a și mobilizat, pentru că, nemaiavând concerte, a trebuit să găsesc o soluție. Mi-am vândut casa, am avut un teren și l-am schimbat repede pe șapte apartamente, pe care le-am băgat la închiriat și așa am reușit să-mi rezolv situația, să supraviețuiesc și uite așa m-am trezit și cu niște bussines-uri noi. Acum fac și turism, vara. Eu stau în Mamaia Nord și chiar aici sunt apartamentele. Șase apartamente le închiriez în Mamaia Nord, în fiecare vară și atunci produc cam 20-30 de mii de euro și mă ajută, am buget. Mai am și școala de muzică, pe care o dețin din 2014. A fost închisă în perioada pandemiei, acum am redeschis-o și merge foarte bine, deci mai produc și cu ea și au revenit și concertele. Visez la un 2023, cel puțin ca pe vremuri, cum era în 2019, când eram în vârf. Eram mai mereu plecat la evenimente, concerte, exact așa cum îmi place. Văd că încep să revină acele vremuri. Nu există să vreo săptămână pe care să o petrec pe toată acasă. Vreau ca în cursul săptămânii să am măcar o emisiune la care să merg, iar în weekend, concerte. Asta mă face fericit și asta e tot ce îmi doresc de la anul 2023. ”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  kilograme  Mihai Traistariu  slabit 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel