Saveta Bogdan, meniu de Paști. Cum se pregătește artista de marea sărbătoare: „Toate minunile”
Data publicării:
Saveta Bogdan a declarat, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, cum se pregătește pentru sărbătorile Pascale.   

Saveta Bogdan este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista este o gospodină desăvârșită. Vedeta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, ce preparate va avea pe masa de Paște.

„Pentru masa de Paște pregătesc borș de miel, drob de miel, ouă roșii, cozonac, pască, iar din miel mai fac stufat. Mai fac friptură și toate minunile astea care se fac. În bucătărie mă ajută o prietenă care mai vine la mine, dar de obicei eu mi le fac singură pe toate, așa pe rând. Dacă am liber în noapte de Paște, am mai mult timp liber și mă încadrez cu pregătirile. Eu încerc să îmi pregătesc totul până la ora șase, că eu mai am și cântări. ”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spectacola.

Ce tradiții și obiceiuri respectă Saveta Bogdan în perioada sărbătorilor Pascale

Saveta Bogdan ne-a dezvăluit ce tradiții și obiceiuri respectă în această perioadă. Pe lângă faptul că ține post și merge la preot pentru spovedanie și împărtășanie, vedeta face curățenie generală atât în casă, cât și în suflet. 

„Așteptăm cu drag să vină Paștele. În primul rând țin post, vreau să mă spovedesc și să mă împărtășesc, îmi fac curățenie generală în casă, mi-am făcut sfeștanie în luna martie. Eu țin foarte mult la toate chestiile astea, la tradiții, care sunt extraordinare. Eu trebuie să fiu curată, să mă împart cu toată lumea, să vorbesc, deși am destui dușmani, care unii chiar nu merită, dar caut să iert în perioada aceasta. Nu trebuie să fim supărați.

Dacă eram la țară, vopseam toți pomii și gardurile cu alb, că așa se face la noi în Ardeal. Trebuie să fim foarte buni și să ne facem curățenie generală, nu doar la suflet, ci și în case și în viață. Trebuie să căutăm să iertăm oamenii care ne-au necăjit, dar pe cât posibil să îi ținem la distanță. Eu iert, dar nu uit. Vreau să fie bine toată lumea.

Eu când fac mâncare de Paște, împart. Mie mi-au murit părinții, mi-au murit doi frați și vreau să le dau și lor de pomană, să fie și ei cu noi. Din tot ce fac, le dau și lor. ”, a mai spus artista. 

Ce superstiții are Saveta Bogdan

„În ziua de Paște este bine să punem un ou roșu într-un pahar sau într-o cană și să ne spălăm pe față. Îmi mai spunea o prietenă că în Oltenia, după ce vii de la Biserică, pui o bucată de pământ cu iarbă la pragul ușii și te ștergi pe picioare. 

Deocamdată sunt sănătoasă, îi mulțumesc lui Dumnezeu, sunt ca la 20 de ani. ”, a conchis Saveta Bogdan.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: meniu  paste  preparate  Saveta Bogdan 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel